Business Intelligence Developer- Omgeving Rotterdam
Jelling
Rotterdam, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wij zijn per direct op zoek naar Business Intelligence Developer in omgeving Rotterdam. Wil jij applicaties & rapportages samenstellen, en daarbij fungeren op het snijvlak tussen de businness en de techniek?

Dan is deze vacature iets voor jou! Takenpakket : Als Business Intelligence Developer werk je in deze functie met platform Betty Blocks.

Werken met dit platform zorgt ervoor dat programmeren niet meer gaat over het schrijven van de code maar over het bedenken hoe de applicatie eruit moet komen te zien.

Op dit platform ga jij diverse nieuwe applicaties en rapportages bouwen. Dit doe je voor zowel interne als externe klanten.

In jouw rol zal jij deze projecten initiëren, begeleiden of erin participeren. Soms alleen, soms met collega’s en soms met een van de partners.

Je bent verantwoordelijk voor het migreren van bestaande dashboards (PHP) naar Betty Blocks. Je bouwt koppelingen (API) tussen bestaande applicaties en diverse back-end systemen.

Je werkt in deze rol nauw samen met de afdelingen ICT, marketing en Innovatie. Jij bent de spin in het web! Kortom een zeer uitdagende functie bij een bedrijf dat zeer mooie voorwaarden en carrièrekansen biedt.

Interesse? Lees snel verder! Business Intelligence Developer - Bedrijfsprofiel Je gaat werken voor een zeer innoverend bedrijf dat zich richt op het energiezuinig maken van diverse projecten (nieuwbouw, bestaande bouw, klaslokalen etc.

Ze bedenken, ontwerpen, produceren en verkopen diverse producten die hier aan bijdragen. Denk aan warmtepompen, ventilatiesystemen, regeltechnieken en veel meer.

Dit bedrijf heeft 350 medewerkers, je krijgt een plekje in het Digital team en werkt nauw samen met de afdelingen ICT, Marketing en Innovatie.

Business Intelligence Developer - Salarisindicatie Dit bedrijf biedt jou zeer goede voorwaarden. Je krijgt hier vele carrièrekansen en je wordt goed beloond voor jouw werkzaamheden.

Zo bieden zij : Een marktconform salaris van (dit is afhankelijk van jouw kennis ervaring). Junior : vanaf € 2.500,- bruto obv 40 uur.

Medior : vanaf € 3.200,- bruto obv 40 uur. Goede pensioenregeling. Flexibele werktijden om filevrij te reizen. De mogelijkheid om thuis te werken.

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Diverse doorgroeimogelijkheden en een mooi opleidingsbudget voor het volgen van trainingen en cursussen Business Intelligence Developer - Functie eisen Wij zijn op zoek naar een HBO geschoolde Business Intelligence Developer die het leuk vind om met nieuwe technieken te werken op een low code platform.

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Reageer dan direct! Je hebt een afgeronde HBO opleiding ((Bedrijfskundige) Informatica of Business IT & management).

Je hebt kennis van éénvan de volgende technieken HTML, CSS, SQL en RESTfull API’s. Je hebt belangstelling of ervaring met het werken op een low code platform.

Je bent positief, ondernemend, klantgericht en betrokken. Je bent sociaal, maar kan ook goed zelfstandig werken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier