Maintenance Technician
Yourprofessionals
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Wil jij stappen maken in je techniek carrière en kan jij analytisch naar storingen en naar het probleem achter het probleem om zaken blijvend op te lossen?

Wil jij je gaan verdiepen het schrijven onderhoudsplannen en uitgroeien tot Maintenance Technician? Wij bieden werktuigbouwkundige de mogelijkheid om te starten met een opleidingstraject in WTB, waardoor jij je in vier stappen Maintenance Technician mag noemen.

Heb jij een afgeronde MBO 3 of 4 Werktuigbouwkunde en wil jij je verder ontwikkelen? Begin dan aan ons WTB Traject!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Kiezen voor Your Engineering & Technical Services betekend een boost voor je carrière. Je krijgt de mogelijkheid om direct te starten met ontwikkelen en gaat theorie combineren met stabiele praktijkopdrachten, zo waarborgen wij dat je ook echt de werkzaamheden uitvoert die bij de functie horen.

Ook doen we carrière coaching, zodat je je ook op persoonlijk vlak ontwikkeld.

Your Engineering & Technical Services bestaat uit een team van 4 man die zich inzet voor de medewerkers. Daarnaast organiseren we regelmatig teamuitjes, gezamenlijke trainingen en borrels.

Functieomschrijving

Fase 1 : Onderhoudsmonteur

In fase 1 start jij als onderhoudsmonteur en ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer en mechanische storingen.

Je hebt een belangrijke rol in de optimalisatie van het productieproces en het rendement van de fabriek.Je bouwt machines om, lost storingen op en voert gepland onderhoud uit aan machines en installaties.

Daarnaast ga jij jouw Elektrisch Schakelen certificaat halen en je verdiepen in Autocad.

Fase 2 : Storingsmonteur

Als storingsmonteur ga je aan de slag met het Lokaliseren, diagnosticeren en het oplossen van complexe storingen op mechanisch, elektrisch en pneumatisch en hydraulisch vlak.

Daarbij ben je actief met het verbeteren en optimaliseren van het machinepark en neem je deel verbeterteams. Ook ga jij je kennismaken met Hydrauliek en Pneumatiek met Static en Rotating equipement.

Fase 3 : Storing & Onderhouds-monteur

Als storing en onderhoudsmonteur combineer je de rol van onderhoudsmonteur en storingsmonteur. Je gaat een juiste verdeling maken in het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen om de productie zoveel mogelijk storingvrij te laten verlopen en je verder verdiepen in Hydrauliek en Pneumatiek met Static en Rotating equipement.

Fase 4 : Maintenance Technician

Als maintenance technician kijk je analytisch naar storingen en naar het probleem achter het probleem om zaken blijvend op te lossen.

Verder ga je aan de slag met het schrijven onderhoudsplannen en het schrijven hiervan. Als laatste training ga jij aan de slag met Projectmanagement, zodat jij als maintenance technician elk project aan kan!

Krijg jij geen genoeg van de elektrotechniek, software en alles binnen de Engineering? Dan krijg jij de mogelijkheid om na het WTB traject ook een opleiding HBO opleiding te gaan volgen.

Op deze manier ga je nog verder de diepte in en kun je binnen de procestechniek en machinebouw gaan engineeren.

Profiel

 • Een afgeronde Werktuigbouwkunde opleiding op niveau MBO 3 of 4
 • Enkele jaren ervaring, maar wilt je nu gaan ontwikkelen tot Maintenance Technician. Denk aan ervaring als : Technische dienst, Onderhoudsmonteur, Machinebouwer, Servicemonteur, Monteur WTB, Assemblagemonteur of Constructie bankwerker
 • Knowledge of the Dutch language is requiered! Helaas kunnen wij dit traject alleen in het Nederlands faciliteren, dus deze taal moet goed worden beheerst
 • Aanbod

 • Uitstekend salaris op basis van jouw opleiding en ervaring
 • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, bij elke fase horen opleidingen en / of cursussen
 • Mogelijkheid tot een leaseauto wanneer je deze nodig hebt voor een opdracht
 • Carrière coaching door ervaren HR Officers die zelf gek zijn op techniek
 • Engineering Community : word onderdeel van onze Kennis Community en krijg ondersteuning van andere techneuten bij vraagstukken
 • Ben jij klaar voor dit traject? Solliciteer dan nu met je cv! Vragen over dit traject of over een van onze andere trajecten?

  Neem dan contact op met Timo Kars via t.kars yourp.nl of 0610269712.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier