Begeleider gehandicaptenzorg
HappyNurse
Nootdorp, Netherlands
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Voor onze opdrachtgever, Ipse de Bruggen in Den Haag, zijn we per direct op zoek naar een Begeleider / Verzorgende IG.

Als Begeleider / Verzorgende IG werk je met volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking en gedragsproblematiek (moeilijk verstaanbaar gedrag).

Jij combineert de zorgvraag met het ondernemen van activiteiten. Je biedt veiligheid en staat volledig voor je cliënten klaar.

Jij hebt geduld en doorzettingsvermogen en probeert zo veel als mogelijk uit je cliënten te halen. Het kan zijn dat een cliënt soms moeilijk verstaanbaar gedrag (agressie) laat zien.

Samen met je collega's ga je na waar dit gedrag vandaan komt. Je staat er niet alleen voor! Is dit de uitdaging die jij zoekt?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Over het bedrijf Ipse de Bruggen is één van de grootste zorgorganisaties van Zuid-Holland.

Ze ondersteunen mensen met een handicap. Alles is gericht op het bevorderen van de kwaliteit van hun leven. Ze ondersteunen de cliënten om de regie over hun eigen leven te voeren.

Het is een deskundige en betrouwbare zorgorganisatie. Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG niveau 3 of MMZ diploma Je hebt empathisch vermogen Je bent doelgericht en laat je niet snel uit het veld slaan.

Salaris tussen de €1902 en €2971 per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van opleiding en werkervaring Je krijgt 8,33% vakantiegeld Je krijgt onregelmatigheidstoeslag Je bouwt vakantiedagen bij ons op Je krijgt reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer Je krijgt een goede pensioenopbouw Tijdelijk dienstverband met kans op een dienstverband voor onbepaalde tijd Je komt te werken in een team waar betrokkenheid en veel aandacht voor onze medewerkers een belangrijke rol speelt Je krijgt de mogelijkheid tot diverse scholingsmogelijkheden via ons eigen opleidingsinstituut, de Happy Campus

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier