Productiemedewerker techniek
Randstad
FRANEKER, Friesland, NL
1 dag geleden
source : Monsterboard

Locatie FRANEKER Functieomschrijving In verband met blijvende drukte zijn wij voor Steinfort Glas in Franeker per direct op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van productiemedewerker.

Wat bieden wij jou? Een fulltime baan als productiemedewerker Een baan voor langere tijd met kans op vast dienstverband Volop ontwikkelingsmogelijkheden Zonder ervaring een startsalaris van €11,19 bruto per uur (excl.

eventuele ploegentoeslag) Heb je ervaring met het werken met machines dan is salaris bespreekbaar Steinfort blijft in ontwikkeling en dat biedt kansen, ook voor jou als productiemedewerker.

Bij Steinfort kun je opgeleid worden bij verschillende machines zodat je flexibel inzetbaar bent en de werkzaamheden afwisselend zijn.

Ervaring in de glassector is niet nodig want je kunt alles on the job leren. Je blijft je dus ontwikkelen als je bij Steinfort werkt.

Het is belangrijk dat je zelfstandig en leergierig, kwaliteitsbewust en zorgvuldig bent en wel enige affiniteit met techniek hebt als productiemedewerker.

Er wordt zowel in dagdienst als in 2- en 3 ploegen gewerkt. Hierin vragen wij dus wel enige flexibiliteit. Wat vragen wij van jou?

Flexibel kunnen zijn in werktijden omdat er in een 3 ploegendienst wordt gewerkt Affiniteit en interesse in techniek Een grote motivatie en inzet omdat je veel zult moeten leren als productiemedewerker Steinfort Glas in Franeker is de grootste zelfstandige vlakglasbewerker in Nederland.

Met circa zeventig medewerkers produceert het bedrijf producten van bewerkt vlakglas, variërend van glazen deuren, vitrines, legborden in winkels, balustrades, gevelpanelen tot kunstwerken.

Het bedrijf beschikt hiervoor over een groot aantal machines en is met name gespecialiseerd in het bedrukken van glas met keramische lakken en het lamineren van verschillende soorten glas, eventueel in combinatie met andere materialen.

Kopieer en plak deze links in je webbrowser om door middel van de website en een korte bedrijfsfilm een goed beeld te krijgen van Steinfort.

Hebben we jouw interesse gewekt en zou je bij dit mooie bedrijf aan de slag willen dan komen we graag met jou in contact.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures.

Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier