Medior Constructeur Civiel (staal/ beton)
TEQOIA
Nieuwegein
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Samen met jouw team werk jij aan constructieveberekeningen en adviseer en begeleid jij projecten van voorbereiding- totuitvoeringsfase.

Jij werkt aan opdrachten van zowel aannemers als overheden.Vanuit de ontwerpen van de architect, ontwerp jij constructieve ontwerpen.

Jelevert je bijdrage aan ontwerprapporten, controleert tekeningen en contractenop de constructieve aspecten en draagt zorg voor de technische correspondentie-en administratie die direct verbonden zijn met jouw projecten.

Bij dezeopdrachtgever werk jij met state of the art software en onderhoud je contactmet zowel intern- als externe stakeholders.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een creatief, zelfstandig encommunicatief sterk persoon. Jij kan draagvlak creëren en bent in staatstakeholders te overtuigen.

Voor defunctie is het van belang dat je conceptueel denkt, nauwkeurig werkt en overgoed ruimtelijk inzicht beschikt. Jij neemt initiatief, bent klantgericht enkan goed omgaan met stress.

Verder beschik je over :

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als constructeur inde bouw- of civiele techniek;
 • HBO- of WO opleiding, richting civiele techniekof bouwkunde;
 • Betonvereniging of HTI is een duidelijke pre;
 • Civiel technische ervaring verkregen uitopleiding en minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Kennis of affiniteit met grote staalconstructies(kunstwerken);
 • In staat om te rapporteren en communiceren inzowel het Nederlands als in het Engels.
 • Waar ga je werken?

  Deze toonaangevende opdrachtgever is internationaalactief. Vanuit ambitie en een gezonde drang naar verbetering worden integraleprojecten ontwikkelt.

  Met een multidisciplinair team van experts worden civiele- / infra projecten ontworpen, beheert en onderhouden. Denk hierbij aancivieltechnische constructies als sluizen, bruggen en tunnels.

  Wat kun je van ons verwachten?

  BijTeqoia zijn we heel helder en duidelijk over onze arbeidsvoorwaarden. We biedeneen compleet en actueel aanbod, passend bij een functie als Medior Constructeur(beton / staal).

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een internationaalopererende organisatie met een ambitieuze-, dynamische en wereldse werksfeer, waarinje veel eigen verantwoordelijkheid draagt.

 • Salarisindicatiebruto per maand ligt rond de €3500, . Afhankelijk van ervaring en opleidingkan dit stijgen tot €4500, ;
 • Goedeprimaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : prettige werksfeer, dekkendereiskostenvergoeding, aantrekkelijke vakantieregeling,ontwikkelingsmogelijkheden en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer;
 • Begeleidingen carrière advies;
 • Opleidingsbudget.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier