Projectleider Civiel
Matchpartner
Amstelveen, NL
3 dagen geleden
source : Jobbird

Vacature : Voor een gemeente vlakbij Schiphol zijn wij op zoek naar een Projectleider Civiel. 36 uur per week.

Voor een gemeente in de omgeving van Schiphol zijn wij opzoek naar een Projectleider Civiel.

Het gaat om een opdracht voor 36 uur per week, per zo snel mogelijk.

Als Projectleider Civiel ben je verantwoordelijk voor het oppakken van een breed scala aan eigen projecten op het gebied van bouwrijp- en woonrijp maken van woonwijken, reconstructies van riolering en wegen, verkeerskundige projecten, kunstwerken, onderhoudscontracten enz.

Vaardigheden

 • Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je te voldoen aan de volgende eisen : Je hebt een afgeronde MBO / HBO opleiding in de richting Civiele Techniek;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als projectleider civiel bij een gemeente; Je kunt projectmatig werken; Je weet van aanpakken;
 • Je kan goed samenwerken en bent resultaatgericht; Je kan goed organisaeren; Je hebt kennis en ervaring met gemeentelijke processen;
 • Je beschikt over een goed gevoel voor bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen.

  Over de werkgever

  De gemeente heeft goed werkgeverschap en vakmanschap hoog in het vaandel staan, met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Je ontvangt een contract met marktconform salaris of ZZP tarief van Matchpartner voor de duur van de opdracht met passende voorwaarden.

  Wat mag je verder van Matchpartner verwachten?

  Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die met respect en vertrouwen omgaat met haar kandidaten.

  Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten.

  Daarnaast zijn wij transparant en streven wij altijd naar goede communicatie mbt terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid.

  Kortom een ontzettende leuke club om voor te werken en waarbij de consultants die voor jou aan de slag gaan ook plezier uitstralen en passie hebben in wat zij doen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier