Resource Planner
CGI
Rotterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Position Description :

Ben jij de resource planner die er voor zorgt dat vraag en aanbod binnen een omvangrijk programma optimaal bij elkaar brengt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als resource planner draag je er voor zorg dat onze resources optimaal worden ingezet op projecten, changes en beheeractiviteiten voor onze klant in de publieke sector.

Deze projecten zijn bijvoorbeeld migratieprojecten, transformatieprojecten, moderniseringsprojecten, groot onderhoudprojecten binnen een complex en heterogeen applicatielandschap.

Je komt te werken in een leuk en divers team. Samen zorgen we voor de applicatiebeschikbaarheid van applicaties die een belangrijke rol vervullen in de sociale zekerheid en dragen we samen bij aan de Nederlandse maatschappij.

Het is een groot programma dat voldoende uitdagingen biedt.

Wat breng je mee?

We verwachten van jou dat je proactief, zelf startend, initiatiefrijk bent en over de nodige overtuigingskracht beschikt. Daarnaast heb je :

Minimaal 5 jaar ervaring als resource planner met daarbij ervaring met inzetplanningen, resource-optimalisatie en het managen van instroom / doorstroom / uitstroom

Aantoonbare relevante werkervaring binnen een groot programma en of beheercontract met meer dan 50 resources

Het vermogen om in te spelen op de sentimenten binnen de resourcepool

Een afgeronde hbo- of wo-opleiding

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Ons aanbod

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Waar kom je terecht?

Als resource planner kom je te werken voor de unit Social Security & Health onderdeel van de . De relatie tussen de overheid en burgers of ondernemers verandert in snel tempo.

Overheden moeten open en transparant werken. Daarnaast moeten ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang bieden tot hun informatie en dienstverlening.

Hierin speelt technologie een steeds belangrijkere rol. CGI werkt samen met overheden aan integrale, logisch samenhangende dienstverlening die beter aansluit op de leefwereld van burgers en ondernemers.

Wij ontwikkelen innovatieve toepassingen voor huidige én toekomstige uitdagingen en behoeften. Ook beschermen wij gevoelige gegevens tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen.

Van rijksoverheden en lokale overheden tot publieke veiligheid en justitie, van belastingen tot defensie en ruimtevaart, wij hebben de expertise.

Are you ready to be part of our story?

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving, solliciteer dan direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie?

Stel ze aan Christien van Maarseveen, Director Consulting Services via +31 6 3010 6138 of via . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via +31 6 2045 1105 of via .

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

LI-CN1

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier