Senior Contractmanager Key
Florere
Brabant , NL
3 dagen geleden

Functie

Gezocht : Senior Contractmanager met leidinggevende ervaring bij een top 10 installateur voor regio Brabant / Gelderland / Utrecht binnen de technische en facilitaire wereld.

Je zorgt voor het managen van een groot onderhoudscontract en voor het doorontwikkelen en vormgeven van het onderhoudsbeleid conform jaarplan bij een grote key-account.

Peoplemanagement, finance, proces en relatiebeheer zijn speerpunten in deze functie. Ben je zelfstandig, inventief, commercieel, communicatief sterk en weet jij een team van 40-50 Fte te motiveren en vooral : te laten excelleren? Reageer dan nu!

Het doel van de functie is het zodanig managen van de werkvoorbereiders, contractbeheerders en contractmanagers dat de onderhoudscontracten worden uitgevoerd met een optimaal financieel-, technisch, kwalitatief- en tevredenheidsresultaat.

Je bent verantwoordelijk voor één groot (landelijk) onderhoudscontract en je onderhoudt de relatie met deze landelijke opdrachtgever in Regio Zuid, Zuid-Oost en Oost Nederland (het betreft een hoofdkantoorpositie waarbij de complexe maincontracts / key-accounts landelijk worden aangestuurd vanuit Regio Midden-Nederland).

Je werkt voor dit maincontract intensief samen in een contract-combinatie met een grote internationale facilitaire dienstverlener.

Je realiseert omzetgroei door voortzetting en uitbreiding van de bestaande contracten, acquisitie van meerwerk of mogelijke vervolgprojecten.

Je bewaakt de voortgang van de projecten en verzorgt een juiste en tijdige inzet van personeel, materiaal en materieel en je instrueert, coördineert, organiseert en controleert de werkzaamheden van in- en externe medewerkers.

Je voert regelmatig overleg met de eindklant en de factilitaire partner in het contract en je bent verantwoordelijk voor continuering / uitbreiding van contracten en je analyseert gegevens, komt met verbeterplannen en voert deze door.

De contractmanager rapporteert aan de Manager Contracten of aan een Vestigingsdirecteur en geeft (op termijn / na inwerk) voorlopig direct leiding aan 5-10 contractbeheerders en werkvoorbereiders binnen en 20 collega's buiten op locatie.

Je bevoegdheden omvatten contractwaarden van € 5,- -10 miljoen op jaarbasis en het nemen van alle benodigde maatregelen voor een goed resultaat van de onder jouw verantwoording vallende onderhoudscontracten.

Gewenst profiel Senior Contractmanager Key-Accounts

Voor de vacature Contractmanager Key-Accounts zoeken wij een seniore kandidaat die voldoet aan het volgende profiel :

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO of WO- opleiding, bij voorkeur in een technische richting (bouw, installatietechniek, AOT, Assetmanagement).
 • Je hebt 5-10 jaar ervaring ervaring als contractmanager bij een middelgrote tot grote organisatie, je bent toe aan een senior positie met doorgroei naar vestigingsleider
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor in- en externe betrokkenen op tactisch en strategisch niveau
 • Je hebt een goed ontwikkeld procesmatig, juridisch, commercieel en organisatorisch denkvermogen,
 • Je bent een echte teamspeler en -bouwer, je inspireert en stimuleert iedereen binnen het team om zijn eigen unieke waardevolle inbreng te leveren, je weet mensen met elkaar te verbinden.
 • Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een grote landelijke technische multidisciplinaire dienstverlener met meerdere vestigingen in het land.

  Zij ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert een veelvoud aan technische installaties voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in utiliteit en industrie.

  Onze opdrachtgever denkt actief en innovatief mee met haar klanten over oplossingen en technische concepten. Voor haar werknemers is zij al decennia een zeer stabiele en betrouwbare werkgever die goede perspectieven, opleidings- en toekomstmogelijkheden biedt.

  Arbeidsvoorwaarden Senior Contractmanager Key-Accounts

  Onze opdrachtgever biedt een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamische en plezierige werkomgeving.

  Salarisindicatie voor deze uitdagende baan is mede afhankelijk van de hoogst genoten opleiding, leeftijd, kennis en kunde en ligt tussen 4500,- a 5750,- Euro bruto per maand.

  Secundair : , pensioen PMT, een nette lease auto, een ruime onkostenvergoeding, jaarlijkse winstdeling, 8% vakantiegeld, laptop en telefoon.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier