Traineeship Sales
Profource
Delft, NL
3 dagen geleden

Heb jij altijd al een passie gehad voor sales, maar nog geen ervaring? Houd jij van diversiteit in je werk? En wil jij graag de touwtjes in hadden hebben als het gaat om je ontwikkeling?

Dan is het Traineeship sales iets voor jou!

Dit staat je te wachten

Je ondersteunt onze 5 Accountmanagers met acquisitie, het genereren van leads, het opstellen van offertes en de administratieve afhandeling.

Kortom; een rol geschikt voor een echte aanpakker, waarin je het vak van Sales in de praktijk leert kennen en beheersen!

Je wordt stap voor stap opgeleid om te groeien in de richting van accountmanager. Door jouw creativiteit en proactieve houding, doe jij er alles aan om met de juiste persoon in contact te komen.

Het binnenhalen van nieuwe klanten door middel van bellen zie je echt als een sport. Dit is een rol voor een echte aanpakker!

Aan de hand van jouw ontwikkeling krijg jij steeds meer eigen verantwoordelijkheden. Zo begin je eerst als Consultant op een opdracht.

Waarbij je beter gaat begrijpen wat onze dienstverlening is. Daarnaast neem je ook eens een kijkje bij Recruitment, om te zien hoe het aan de voorkant van het proces er aan toegaat.

Jij word stap voor stap opgeleid door jouw Accountmanager collega’s, met als doel om binnen twee jaar door te groeien richting de rol van Accountmanager.

En wij gaan jou daar bij helpen.

Dit ben jij

Jij krijgt energie van resultaten behalen. Je bent een echte netwerker en een echte socializer. Je hebt dan ook de drive en het uithoudingsvermogen om langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden.

Jij zet maar al te graag jouw netwerk in om Profource nóg beter op de markt te zetten.

Daarnaast ben je leergierig, proactief en overtuigend. Je bent niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten, omdat je altijd net nog dat stapje extra zet.

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, nuchterheid én een goede dosis humor. Daarnaast hebben we de volgende wishlist :

 • Je hebt (bijna) een hbo / wo-opleiding afgerond.
 • Je herkent jezelf in onze
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier