Lasrobot Operator
In Person
InPerson Doetinchem
5 dagen geleden

Over de functie

Onze relatie is ontzettend trots op de machines die zij maken en dat kan alleen met de beste vakmensen. Omdat zij hoogwaardige kwaliteit leveren, worden specifieke onderdelen van de machines met de (valk) lasrobot gelast.

Daar wordt in het ontwerp van de machines al rekening mee gehouden. De planning van de robot ligt vast, maar aan jou de taak om deze op een goede manier uit te voeren.

Je zorgt ervoor dat de robot continue kan blijven draaien door de producten in de verschillende cellen goed op elkaar af te stemmen.

Vervolgens voer je een kwaliteitscontrole uit en las je de werkstukken netjes af. Vanzelfsprekend kun jij kleine aanpassingen aan de robot doen als dat nodig is.

Je hebt er plezier in om de robot te programmeren of je wilt dit nog graag leren. We doen een beroep op jouw vakmanschap.

Over het bedrijf

Onze relatie is producent van Kaweco landbouwmachines. Het leveringsprogramma van Kaweco bestaat uit mest- en silagetechniek en sinds 2018 ook shovels.

Daarnaast bouwt onze relatie ook diverse halffabricaten voor andere machinebouwers en industriële bedrijven. Zij houden zich vanuit de fabriek in Hengelo Gld bezig met de ontwikkeling, productie, verkoop en service van deze machines.

Wat neem jij mee :

 • Je hebt een afgeronde opleiding lasser (in ieder geval niveau 2) en heb je kennis van werken met de lasrobot;
 • Je werkt zelfstandig, maar zoekt de samenwerking met je chef of collega’s als je er zelf even niet uitkomt;- Met jouw praktische instelling en jouw technisch inzicht lever jij goed laswerk af, waar je collega’s mee verder kunnen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier