Bijbaan als Bakkerij medewerker
Dirk van den Broek
Dordrecht, nl
1 dag geleden

Wat ga je doen

De heerlijke geur van vers afgebakken croissants, appelflappen en broodjes onze klanten ruiken het al zodra ze de supermarkt binnenlopen.

Als bakkerij medewerker regel jij dat! Natuurlijk zorg je voor meer dan het alleen het afbakken van producten. Bij Dirk vinden we het belangrijk dat alle afdelingen altijd schoon, netjes en overzichtelijk zijn.

Dus óók de afdeling bakkerij. Daarom steek je de handen uit de mouwen zodat jouw afdeling er tiptop uitziet. Als bakkerij medewerker ben je :

 • Een prettig aanspreekpunt voor klanten
 • Minimaal 16 jaar oud
 • Vriendelijk en behulpzaam
 • Bezig met kwaliteit
 • Kan Dirk op jou rekenen?

  Geen werkervaring? Geen probleem. Je enthousiasme en inzet vinden we het allerbelangrijkste. De werkervaring kun je bij Dirk opdoen! En ambitie?

  Dat belonen wij. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken hoe wij je kunnen ondersteunen in bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden.

  Onze Academy staat voor je klaar!

  Collega’s gezocht voor :

  ochtendmiddagavondMaandagmiddagavondDinsdagmiddagavondWoensdagmiddagavondDonderdagmiddagavondVrijdagmiddagavondZaterdagochtendmiddagavondZondagochtendmiddag

  Hoelang ben je onderweg?

 • Lopen
 • VertrekpuntTo navigate, press the arrow keys.Delen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier