Terminaltrekker chauffeur
Werk Talent
Hoek van Holland
54 minuuten geleden

Over de functie Natuurlijk weet jij maar al te goed welke werkzaamheden een terminaltrekker precies uitvoert, je bent immers ervaren in het vak!Toch willen wij je wat extra informatie geven, het gaat hier namelijk niet om zomaar een functie.

Als terminaltrekker bij onze opdrachtgever ben jij logischerwijs verantwoordelijk voor het vervoeren van de containers en trailers, dit doe je van de ene naar de andere locatie van onze opdrachtgever.

Jouw werkzaamheden verricht je niet alleen op eigen terrein maar ook op de openbare weg. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het aan- en afdokken van de containers en trailers, kortom het in- en uitdraaien van de poten en het openen en sluiten van de deuren.

Jouw functie vervul je in ploegendiensten, zo werk je iedere werkdag circa 8 uur tussen 05 : 00 en 23 : 00.

Wat wij bieden Onze opdrachtgever heeft jou ook heel wat te bieden : Een brutomaandsalaris van circa €2650 incl. toeslagen (ervaren rot in het vak)Werken in ploegendiensten (dag en avond) ReiskostenvergoedingVast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf : c(e) chauffeurNachtdiensten en overuren tegen 125%Een actieve feestcommissie (uitjes, sinterklaas & kerst)

Wat wij vragen Je komt niet zomaar in aanmerking voor deze vacature, omdat alleen de beste kandidaten goed genoeg zijn voor onze opdrachtgever stellen wij de volgende criteria : Een geldig certificaat 'terminaltrekker' of een CE rijbewijs (incl.

Code 95)Aantoonbare soortgelijke werkervaringEen stabiel werkverleden (geen jobhopper) Eigen vervoer (auto)De wil om te werken in ploegendiensten (dag / avond)Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschriftIn staat tot fysiek werk

Over het bedrijf Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs.

Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa.

Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen.

Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel.

Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden / dorpen.

Binnen de organisatie hangt een open en informele werksfeer, iets wat eigenlijk vanzelfsprekend voor organisaties in de haven.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier