Process Automation Engineer
organón
Oss , Molenstraat, NLD
5 dagen geleden

Job Description

Organon is een wereldwijd gezondheidsbedrijf dat zich richt op het verbeteren van de gezondheid van vrouwen gedurende hun hele leven.

Wij doen ons werk toegewijd, met passie voor gezondheid en trots op de bijdragen aan een betere gezondheid. Bij Organon draait het om mensen.

We zijn altijd op zoek naar authentieke, gepassioneerde teamspelers, nieuwsgierige vernieuwers en vooruitstrevende denkers.

Toekomstige collega’s die hun carrière vorm willen geven en vooruit willen. Professionals die klaar zijn voor verandering en de kansen die dit biedt omarmen.

Bij Organon geniet je van het beste van twee werelden : samenwerken in de open en wendbare cultuur van een startup en een belangrijke schakel worden in een Fortune 500-bedrijf dat mensen in meer dan 140 landen in de wereld bedient.

Het wordt een spannende toekomst.

Zorg dat je daar deel van uit gaat maken!

Voor onze productie site te Oss, zijn we op zoek naar een :

Process Automation Engineer

Welkom in ons team

Binnen Organon Oss is het Integrated Process Team (IPT) verantwoordelijk voor de productie en verpakking van een anticonceptie staafje.

De afdeling Maintenance en Engineering is verantwoordelijk voor het technisch beheer en gekwalificeerde status van productiesystemen binnen het IPT.

De afdeling bestaat momenteel uit 17 medewerkers waarvan 2 proces automation engineers. De Proces Automation Engineer rapporteert aan de maintenance en engineering manager.

Binnen ons team zijn we op zoek naar een Process Automation Engineer die van aanpakken weet en die energie krijgt van werken aan hoogwaardige, geautomatiseerde productieapparatuur.

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding, in een technische richting? En ben je een starter of heb je al een aantal jaren werkervaring opgedaan in een productie omgeving?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samenvatting vacature

Als Process Automation Engineer ben je operationeel verantwoordelijk cq kennisdrager voor alle automatiserings gerelateerde aspecten binnen een IPT.

Je draagt zorg voor het operationeel houden van apparatuur (2e lijn support) waar het je vakgebied betreft en het in gevalideerde staat houden van systemen.

Je draagt bij aan het verbeteren van geautomatiseerde systemen door analyses, het doen van verbeter voorstellen en realisatie van deze verbeteringen.

Naast deze werkzaamheden neem je deel aan multidisciplinaire projecten ter verbetering van bestaande productieapparatuur en aanschaf van nieuwe apparatuur.

Wat breng je mee?

Als Proces Automation Engineer ben je technisch en analytisch sterk. Door de juiste vragen te stellen weet jij een correcte analyse te maken en snel tot de kern van problemen door te dringen.

Je bent in staat om zowel zelfstandig, als in groepsverband, te werken en je bent accuraat in je dagelijkse werkzaamheden.

Verder beschik je over :

HBO werk- en denkniveau (Automation, Mechatronica of Electronica)

Relevante werkervaring met geautomatiseerde systemen in een gereguleerde werkomgeving zoals food, chemie of farma.

Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Innovatief vermogen en gedrevenheid om problemen op lossen en verbeteringen door te voeren.

Ervaring met projectmanagement is een pre.

Wij bieden :

Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent.

Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden :

Een competitief salaris

35,5 vakantiedagen

8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering

Incentive Plan

Een uitstekend pensioen

Reiskostenvergoeding

Verschillende trainingsmodules

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier