Accountant RA
Vinken Recruitment
's-Hertogenbosch, NL
10 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als extern accountant RA krijg je een MKB-portefeuille toebedeeld waarvoor je de verantwoordelijkheid draagt. De nadruk ligt niet op commerciële activiteiten maar op vakinhoudelijke kennis en relatiebeheer.

Je portefeuille is bij aanvang namelijk voor minimaal 80% gevuld met controleklanten waarvoor je verantwoordelijk bent. Naast het reviewen van werkzaamheden van je collega's en hen begeleiden in kennis en ontwikkeling, ben je veelal met klanten in gesprek.

Dit zijn ondernemingen in allerlei verschillende branches. Daarnaast ben je direct betrokken bij het verder optimaliseren van het proces en waarborging van het kwaliteitsniveau binnen de organisatie.

Functie eisen

Om de verantwoordelijkheid te kunnen dragen ben je als Accountant RA in het bezit van je RA-titel en heb je ervaring als extern accountant voor controleplichtige ondernemingen.

Bij voorkeur ondernemingen in het midden en kleinbedrijf en vermogende particulieren Je bent vaktechnisch sterk en haalt je voldoening uit de samenwerking met je collega's en de advisering van je klanten.

Je bent communicatief sterk, schakelt snel en legt gemakkelijk contacten met je klanten. Omdat de organisatiestructuur korte lijnen heeft, is het van belang dat je pragmatisch ingesteld bent en ook open staat voor werkzaamheden die niet persé bij je functie horen.

Je maakt als Accountant RA onderdeel uit van een hecht team van ervaren en minder ervaren (assistent) accountants, wat elkaar ondersteunt waar nodig.

Wat krijg je

 • Salaris tussen de € 4.800,00 en € 6.000,00, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
 • een goede pensioenregeling;
 • een vast contract;
 • een auto van de zaak;
 • 27 vakantiedagen;
 • flexibiliteit in werktijden en locatie.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier