Service Engineer
MAN Truck & Bus
Leusden, NL
1 minuut geleden

Wat ga je doen

Als Service Engineer ben je dagelijks in contact met onze klanten, dealers en de collega Account Managers. Jij helpt hen bij technische problemen en vragen.

Zo krijg je een mooi kijkje in de keuken in de wereld van Automotive.

De technische problemen die bij jou gemeld worden zoek jij tot op de bodem uit. Je probeert met de best passende oplossing te komen zodat de klant en / of dealer weer verder kan.

Je hebt hierbij zowel telefonisch als per mail contact met onze klanten en dealers. Indien nodig stem je af met de fabrikant en andere leveranciers om te begrijpen waar het probleem vandaan komt.

In sommige gevallen ga je ook naar de dealer toe om het technische probleem op locatie te bekijken. Om klanten snel te kunnen helpen documenteren we binnen het team alle binnenkomende vragen en adviezen die gegeven zijn.

Naast de ondersteuning op gebied van technische service zal je ook betrokken worden bij het behandelen van garantieclaims die onze dealers indienen.

Hierbij zal je samen met de Medewerker Garantie van de afdeling de ontvangen claims controleren, beoordelen en verwerken.

Door het behandelen van claims blijf jij op de hoogte van het van ontwikkelingen op garantiegebied en stel je rapportages op.

Doordat je nieuw bent binnen ons bedrijf, kijk jij met een frisse blik naar de manier waarop wij nu werken. We zijn erg benieuwd naar wat jou opvalt en leren daar graag van! Je krijgt dan ook uitgebreid de kans om ons jouw bevindingen te vertellen, met verbetervoorstellen te komen en deze vervolgens te implementeren.

Denk hierbij aan het voorkomen van dubbel of handmatig werk, het automatiseren van rapportages of het moderniseren van gebruikte systemen.

Je werkt samen in een team met 4 collega’s. We hebben een informele sfeer, korte en directe lijnen en steken graag allemaal de handen uit de mouwen.

Kortom, een ontzettend diverse functie waarin jij veel verantwoordelijkheid krijgt!

Wat vragen we van jou

 • Je hebt een technische HBO-opleiding (bijv. HTS Autotechniek) en vind het leuk om in de wereld van trucks en bussen te werken
 • Je hebt ervaring (door stage en / of werk) in een technische omgeving
 • Je pakt je eigen werkzaamheden zelfstandig op, maar zoekt ook regelmatig het contact met je collega’s
 • Je vind het leuk om collega’s en klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij vragen die zij hebben
 • Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend en komt goed uit je woorden in het Engels. Spreek je ook nog Duits? Dat is helemaal mooi!
 • Wat bieden wij

  Naast een hartstikke mooie baan bij een bedrijf rijk aan historie, bieden wij jou natuurlijk nog meer, namelijk :

 • Een salaris tussen de € 2.800 en € 3.500 bruto per maand;
 • Tijd genoeg voor leuke dingen; je krijgt namelijk 37 vakantiedagen;
 • Thuiswerkregeling; meubilair en hardware voor het inrichten van jouw thuiswerkplek.
 • Een collectieve zorgverzekering via ONVZ of Zilveren Kruis;
 • De mogelijkheid om je continu te blijven ontwikkelen via onder andere onze Winter- en Summerlabs, Pon ontwikkelingsprogramma's en ga zo maar door;
 • Korting op diverse Pon producten en diensten, zoals onze auto’s en fietsen, energie en private lease;
 • De mogelijkheid om mee te doen met de Pon Fit activiteiten, zoals bootcamps, fiets- en wielertochten, hardloopevents, golfclinics, hockey en ga zo maar door.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier