Verzorgende IG - MGR Blom
Beweging 3.0
Amersfoort, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen

Wat een adembenemende locatie en wat een huiselijke sfeer! Dat is wat je denkt als je bij MGR. Blom naar binnen loopt. Onze bewoners vinden het al net zo gezellig! Helemaal het uitzicht op onze mooie dierentuin, maakt het nostalgische plaatje compleet.

Als Verzorgende IG lever je samen met je team zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van onze bewoners. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt bewoners die somatische zorg nodig hebben.

Naast de prettige omgang met de bewoners bouw je ook een (vertrouwens-)relatie op met familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

Dit gaat je goed af, omdat je makkelijk contact maakt en een kei bent in je vak. Je bent beschikbaar voor 24 - 32 uur per week

Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Maar dat is het niet! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Waar ga je dit doen?

In woon-zorgcentrum Monseigneur Blom, dat door de Congregatie Zusters van Sint Jozef is opgericht, is de sfeer van het klooster nog voelbaar.

Het oude kloostergebouw straalt sereniteit en warmte uit. Onze locatie is gelegen op een prachtig parkachtig terrein, aan de rand van het bos.

Tegelijkertijd zorgt de aandacht voor elkaar voor de nodige zingeving en dynamiek. Ook de studenten van de Evangelische Hogeschool die inwonen brengen reuring met zich mee.

Mgr. Blom heeft een katholieke identiteit. Iedereen mag zich hier thuis voelen. Wel wordt verwacht dat iedereen respectvol omgaat met de levensbeschouwing en leefwijze van de religieuze bewoners.

In 2020 wordt het woon-zorgcentrum verbouwd om de locatie toekomstbestendig te maken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier