Basiskok
Luba
NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Over de functie Altijd al ervaring op willen doenin de keuken? Bereid jij graag eten? En heb je altijd al willenwerken in het zonnige Zeeland?

Dat is mooi, want wij zijn op zoeknaar meerdere keukenhulpen bij diverse horeca-ondernemingen in deomgeving van Renesse.

Je werktaken bestaan voornamelijk uit hetassisteren van de chefkok bij het bereiden van gerechten in dekeuken. Je bent bereid de kok overal mee te helpen.

Bij dezefunctie is het belangrijk dat je goed samen werkt en de opdrachtendie je worden gegeven, zorgvuldig uitvoert. Jouw toekomstigewerkgever is een leuk en veelzijdig strandpaviljoen, gelegen op hetstrand van Zeeuwse kust.

Functie eisen Je bent stressbestendig enkan vlot en nauwkeurig werken Je bent leergierig ingesteld Je benteen echte doorzetter Je bent flexibel met de werktijden, omdat hetook voorkomt dat je werkt in de avonden en weekenden.

Wat wijbieden Uiteraard krijg je de reiskosten die je maakt vergoed. Hebje geen HACCP-cursus gedaan, dan leiden wij jou hier graag in opBel of mail ons voor een afspraak Hoe je solliciteert Snel.

Albinnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulieringevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zoweet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in debuurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier