Medewerker bedrijfsrestaurant
Luba
NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie In deze veelzijdige functie verzorgje de lunch voor de medewerkers. Het bereiden van warme maaltijden,broodjes en snacks naar eigen recept.

Afrekenen aan de kassa.Zorgen voor een schone en nette werkomgeving. Jouw toekomstigewerkgever is een wereldwijd opererende, toonaangevende exporteurvan vlees.

Vanuit eigen slachting en verwerking leveren ze in meerdan 50 landen aan groothandel, retail, cateraars, industrie, horecaen grootverbruikers.

Functie eisen Je bent per direct en fulltimebeschikbaar tot 1 augustus. Je bent flexibel. Je bentrepresentatief en werkt graag met collega’s samen.

Wat wij biedenEen afwisselende baan waar eigen inbreng gewaardeerd wordt.Reiskostenvergoeding bij 10 km of meer. Een marktconform salaris.

Hoe je solliciteert Snel. Al binnen een paar minuten is heteenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een(automatische) ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat jesollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je eenreactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier