Calculator/werkvoorbereider
Eminent
Zutphen, NL
4 dagen geleden
source : Bouwvacatures

In deze spilfunctie pak je het project vanaf de offerteaanvraag op. Het afstemmen van het project met de klant, opname ter plekke, het opstellen van (meerjaren-) onderhoudsadvies, het bepalen van de kostprijs en het contact met onderaannemers en leveranciers behoren tot jouw taken.

Na de opdracht verzorg je de overdracht aan de uitvoering. Projecten in Midden Nederland (Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht en Noord- en Zuid-Holland) behoren tot je werkgebied.

Interesse? Neem contact op met Lars Verbakel, 06 - 39 87 27 11, l.verbakel eminentgroep.nl

Functieeisen

Ben jij een ervaren calculator / werkvoorbereider en zie je het wel zitten jezelf nog verder te ontplooien binnen een groeiende en zich volop ontwikkelende organisatie?

Óf heb jij onlangs je MBO (of HBO)-opleiding afgerond en ben je klaar voor een uitdagende baan? Dan zoeken we jou!

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevend familiebedrijf dat al bijna 60 jaar actief is in de onderhouds- en renovatiemarkt.

Bij hun ben je geen nummer, maar gewoon wie je bent : een persoon met hobby’s, interesses en een thuissituatie. Ze vinden het echt belangrijk om te weten hoe het met je gaat.

Werken bij onze opdrachtgever is werken in een teamverband met korte lijnen. Jouw inzet wordt gezien! Mensen voelen zich geborgen en hebben veel plezier in hun werk.

Dat uit zich in lange dienstverbanden; het verloop is er minimaal.

Arbeidsvoorwaarden

 • Uitdagende en fulltime functie binnen een innovatief familiebedrijf
 • Prettige en collegiale werksfeer
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte om je te ontwikkelen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier