Medior Data Analist
Yourprofessionals
Amsterdam, NL
17 uur geleden
source : JobBoost.io

Het is woensdagmiddag je staat op het punt om een stakeholder meeting in te lopen. Vandaag is de dag dat jij jouw resultaten presenteerd aan de verschillende afdelingsmanagers.

Je denkt kort terug aan het proces. Het opzetten van een Data Pipeline, het inbouwen van verschillende data modellen en de gestructureerde rapportages die daaruit voortvloeien.

Met een glimlach op je gezicht besef je wat voor impact dit gaan maken op de business. De voorspellende waarden van het Dashboard zal de organisatie een hoop tijd schelen.

Het is belangrijk dat je iedereen in deze meeting overtuigd van de toegevoegde waarde die het werken met data gaat leveren.

Je hebt de kennis om elke fase toe te lichten en het enthousiasme om mensen mee te krijgen. Voor jou is dit een uitdaging die met veel plezier aanging.

Tijd om te laten zien wat je gemaakt hebt!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Your Professionals richt zich op het ontwikkelen van carrières binnen verschillende werkvelden. Daarin vinden we het belangrijk dat je inspiratie geeft aan jouw omgeving maar ook ontvangt vanuit collega’s.

Daarom zoeken we een opdrachtgever die bij jou past en jouw volgende stap kan waar maken. Om dit te bereiken dagen we je uit om meerwaarde te leveren bij elke opdracht, zodat je de kans krijgt om te groeien.

Wij bieden je de begeleiding om dit mogelijk te maken. Wij geven jouw energie en gezamenlijk creëren we jouw ideale carrière pad.

Your Professionals & Data

Met drie jaar aan dataervaring helpen we bedrijven in de Randstad om hun vraagstukken op te lossen. Hierin focussen we ons op : Automatiseren van Rapportage, het bouwen van Dashboards, het voorspellen van gedrag, ETL processen en DataWareHousing.

Het is onze kracht om jou verschillende bedrijven en omgevingen te laten proeven zodat jij datgene kan vinden dat echt bij je past.

Onder onze paraplu krijg je de kans om veel te zien in korte tijd. Data is een snel veranderende wereld. Wij zijn ons hiervan bewust en bieden jou de kans je continue verder door te ontwikkelen.

Zo volg je een opleidingstraject, behaal je Microsoft Certificaten en woon je verschillende klassikale trainingen bij. Succes vieren we door elk kwartaal gezamenlijk af te sluiten met een gezellig event en samen de plannen voor het volgende kwartaal door te nemen.

Functieomschrijving

Wat ga je inhoudelijk doen? Op day to day basis werk je op projectbasis aan het analyseren en modelleren van enorme databestanden.

Het is jouw doel om de data te vertalen naar een betekenisvolle conclusie of voorspelling. Dit doe je niet alleen, je werkt in teamverband met verschillende disciplines binnen Big Data.

Denk aan een data scientist, een data engineer en een data architect. Jouw conclusies presenteer je aan verschillende betrokken partijen die daar vervolgens mee aan de slag gaan.

Vervolgens maak jij zelf de stap naar de praktijk en ga jij je richten op predictive modeling. Kun jij de nieuwe trends voorspellen?

Daarnaast spijker je jouw kennis bij door middel van coaching & trainingen. Jouw vijf hoofdtaken zijn :

 • Rapportages en stakeholdermanagement
 • Patronen in data herkennen en visualiseren
 • Samenwerken met anderen (data) professionals
 • Dataverzameling en het maken van een infrastructuur
 • Toepassen van Predictive modeling
 • Profiel

  Als Data Professional wil jij je continue ontwikkelen. Je hebt een drive om nieuwe kennis op te doen en zoekt een omgeving die daarbij aansluit.

  Met jouw data gedreven mindset wil je bedrijven adviseren en een sparringpartner zijn voor de business. Naast uitstekende kennis van data tooling en programmeren richt jij je op het communiceren met stakeholders en het overtuigen van managers.

  Jij weet dat data essentieel is voor elk succesvol bedrijf. Je bent daarnaast ambitieus en zoekt like minded individuals die jouw ambities kunnen realiseren. Daarnaast heb je :

 • 2-8 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van één of meerde datatools : VBA, Power BI, Tableau, SQL, SAS, Python en R
 • Een MSc in Econometrics, Finance, Economics, Business Management & Sciences, Marketing Intelligence, Mathematics, Computer Science, AI of een soortgelijke studie
 • Aanbod

  Wij bieden de mogelijkheid om deel te worden van een ambitieuze en groeiende data community. Your Professionals zit aan tafel bij topbedrijven waar wij voor jou opdrachten realiseren.

  Als consultant heb je de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven uitdagende projecten te voltooien en jouw stempel achter te laten.

  Jouw netwerk en vaardigheden groeien gezamenlijk. Bij elke opdrachtgever werk je met verschillende tools in een steeds veranderende omgevingen.

  Hierdoor kun je al snel stappen maken in jouw carrière. Daarnaast bieden wij :

 • €3000-4500 bpm
 • Een studiebudget van €7500
 • Mogelijkheid tot een leaseauto
 • Legendarische borrels & bedrijfsuitjes
 • Coaching & loopbaanbegeleiding
 • Trainingen, lezingen en opleidingen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier