Gezocht: Constructiebankwerker
Regiodienst
samenbouwer!, Netherlands
3 dagen geleden

Introductie

Ben jij een constructiebankwerker samenbouwer en opzoek naar een nieuwe uitdaging met zicht op een vast contract, doorgroei en ontwikkelmogelijkheden, zoek dan niet verder en reageer snel!

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de verhuur van (groot) grondverzetsmaterieel en de daarbij behorende technische ondersteuning.

De organisatie is met name werkzaam in de zogenaamde natte projecten wereldwijd en hebben kwaliteit in een hoogvaandel staan.

Op de afdeling wordt het Equipment’ aangepast en dient te worden samengesteld door de constructiebankwerker.

Functie

Jij als constructiebankwerker kan, naast het samenbouwen, lastechniek uitvoeren van goede technische kwaliteit en zelfstandig grote delen van de grondverzetmachines reviseren.

Eigen controle op en handhaven van de kwaliteit en maatvoering behoort er bij. De medewerkers van het bedrijf zijn zich bewust van de veiligheidsvoorschriften vooraf en tijdens het werk.

Functie eisen

Als constructiebankwerker samenbouwer ben jij in het bezit van :

 • MBO metaal, aangevuld met de opleiding constructiebankwerker niveau 3
 • Heeft basisvaardigheden lastechniek MIG MAG niveau 2
 • Je kan zelfstandig tekening lezen
 • In bezit van certificaat VCA, of bereid deze te behalen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Aanbod

  Wij bieden een zelfstandige afwisselende Job bij een internationaal opererende organisatie. Het betreft een functie met een arbeidstijd van 38 uur per week.

  Bij gebleken geschiktheid kans op een vast dienstverband.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier