DevOps Engineer- Hoek van Holland
Jelling
Hook of Holland, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Voor een opdrachtgever in omgeving Hoek van Holland zijn wij opzoek naar een DevOps Linux Engineer. Ben jij ervaren met Linux en opzoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan snel verder! Wat ga je zoal doen?

Je gaat Linux servers beheren. Samen met de afdeling ontwikkelaars ga je de Cloud uitbreiden. Je biedt ondersteuning aan de 1e lijn supportmedewerkers.

Je monitort Linuxservers. Je houdt je bezig met command line en scripting. Je werkt met de volgende tools / technieken : Git, Naigois, Apache, MySQL, Bash, Python, PHP en Perl.

Bedrijfsprofiel De opdrachtgever, een IT Dienstverlener, zit gevestigd in omgeving Hoek van Holland. Met een klein team van ongeveer 10 man verzorgen zij elke dag ondersteuning aan het MKB op het gebied van beveiliging, netwerken, communicatie, persoonlijke ondersteuning en richten ze zicht steeds meer op de Cloud.

De organisatie is best plat, zo is er naast de directie een manager, een support afdeling, ontwikkelaars en beheerders. Salarisindicatie Wat kan je voor deze functie verwachten?

Een marktconform salaris tussen de €3.000,- en € 5.000, - bruto (afhankelijk van jouw kennis en ervaring). 25 vakantiedagen en 8.

33% vakantiegeld. Telefoon en laptop van de zaak. Een goede pensioenregeling. Mogelijkheid om thuis te werken. Diverse doorgroeimogelijkheden en een mooi opleidingsbudget voor het volgen van trainingen en cursussen.

Leuke teamuitjes. Functie eisen Wanneer wil ik meer van jou weten? Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Je hebt kennis en ervaring van Linux (Debia) en scripting (Bash en Python) must. Je hebt kennis en ervaring van PHP en Perl pre.

Je hebt een klantgerichte instelling, je bent instaat juiste prioriteiten te stellen en je bent analytisch sterk. Tot slot, je bent enthousiast, stressbestendig en flexibel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier