Director Consulting Services - Publieke Organisaties
CGI
Randstad
13 uur geleden

Job Description

Director Consulting Services - Publieke Organisaties

Functiebeschrijving

Wij zoeken een talentvolle ondernemende leider! Leider word je niet, dat ben je. Jij als ondernemende leider houdt van een uitdaging.

CGI biedt jou deze uitdaging in de rol van Director Consulting Services.

Wat ga je doen?

Als Director Consulting Services (DCS) ben je de spil in de dienstverlening van CGI. Je bent een IT professional, en samen met jouw team van + / - 15 collega’s maak je het verschil in opdrachten bij jouw klant.

Je ziet kansen en weet die te vertalen naar het brede portfolio van CGI. Je zorgt ervoor dat jouw team steeds beter wordt.

Je neemt ze mee in de ontwikkeling van nieuwe diensten bij jouw klanten, je werft nieuwe talenten en zorgt voor de professionele groei van de medewerkers in jouw team.

Samen met jouw Vice President Consulting Services (aan wie je rapporteert) en je drie DCS collega's binnen de unit, draag je bij aan de groei van de unit en van de sector Government.

Wat breng je mee?

Van jou als DCS wordt verwacht dat je sterke managementkwaliteiten weet te combineren met goede kennis van IT en marktontwikkelingen binnen de Overheid.

Met aantoonbare ervaring in het initiëren en realiseren van business en IT-oplossingen en een relevant netwerk, weet jij op een creatieve manier hoe je deze rol succesvol kunt maken.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast heb jij :

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 • Minstens 5 jaar werkervaring in commerciële of operationele management functies in
 • business en IT-oplossingen;
 • Bestaand en kwalitatief goed netwerk bij organisaties in de zorgmarkt;
 • Het talent en gedrevenheid om succesvolle resultaten neer te zetten samen met jouw
 • Ons aanbod

  We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

  Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

  Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een leidende rol in ons CGI verhaal!

  Waar kom je terecht?

  Als Director Consulting Services kom je te werken voor de unit Social Security & Health onderdeel van de sector Government .

  De relatie tussen de overheid en burgers of ondernemers verandert in snel tempo. Overheden moeten open en transparant werken.

  Daarnaast moeten ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang bieden tot hun informatie en dienstverlening. Hierin speelt technologie een steeds belangrijkere rol.

  CGI werkt samen met overheden aan integrale, logisch samenhangende dienstverlening die beter aansluit op de leefwereld van burgers en ondernemers.

  Wij ontwikkelen innovatieve toepassingen voor huidige én toekomstige uitdagingen en behoeften. Ook beschermen wij gevoelige gegevens tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen.

  Van rijksoverheden en lokale overheden tot publieke veiligheid en justitie, van belastingen tot defensie en ruimtevaart, wij hebben de expertise.

  Samen werken we aan diversiteit

  CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn.

  Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert.

  Bij ons is iedereen van harte welkom.

  Are you ready to be part of our story?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Richard Voorneveld (Vice President Consulting Services) via (06) 1319 9768 of via Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via Skills Reference 894380

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier