Productieleider procesindustrie regio Gouda
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Zuid-Holland, Gouda
5 dagen geleden

productieleiderprocesindustriedagdienstVoor een bedrijf in de procesindustrie ben ik op zoek naar een gedreven productieleider die toe is aan de volgende stap.

Samen met je team stuur jij op een zo efficiënt mogelijke productie zonder de kwaliteit uit het ook te verliezen.FunctieomschrijvingBinnen de functie van productieleider geef je leiding aan een club van circa 12 medewerkers die werken in een drie ploegen systeem.

Jij bent erop gedreven om je team te motiveren en vind het geen probleem om bij te springen daar waar nodig.WerkzaamhedenJe zorgt er met jouw team voor dat bestellingen van klanten tijdig en correct worden geproduceerd.

Je houdt overzicht, controleert of alles volgens de planning en regels gaat en speelt in op onverwachte situaties.Daarnaast probeer je je teamleden zoveel mogelijk te motiveren en te ontwikkelen.

Verder weet je optimaal gebruik te maken van de aanwezige kennis, vaardigheden, machines en ingrediënten.Het is een groeiende startup waar jij een bijdrage zal leveren aan de groei.

ProfielMbo 4 diploma;Minimaal 2 jaar werkervaring als leidinggevende binnen de procesindustrie;Kennis en kunde van verbetermethodieken.

BedrijfHet bedrijf is een startup die volop aan het groeien is. Er wordt hard gewerkt om een mooi en kwalitatief product op de markt te zetten.

Schouders eronder en aan de slag met zo op zijn tijd natuurlijk ook tijd voor een grapje.ArbeidsvoorwaardenEen passend salaris.

Verschillende ontwikkel mogelijkheden.Uitzicht op een vast dienstverband. Reageer nu Heb je interesse in de functie of wil je andere mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met Gabi Stolvoort via 020-7979825 of druk op de sollicitatieknop hieronder!.BBBH73346 158988881469569

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier