Linux System Engineer
Vialis B.V.
Haarlem, NL
38 minuuten geleden

De eerste energie neutrale brug van Nederland of de grootste zeesluis ter wereld, het zijn projecten die heel wat vragen van de capaciteit, functionaliteit en integriteit van het computernetwerk.

Jij helpt de cruciale ICT-netwerken en systemen van deze en andere slimme infrastructuuroplossingen efficiënter te onderhouden.

Met jou inzet draag jij bij aan een betere infrastructuur en aan een veiliger Nederland.

Waar jouw uitdaging begint?

Om de klant netwerken en systemen effectief en efficiënt te beheren maken we gebruik van tools.

Vanuit jouw rol als Linux System Engineer denk je mee, geef je advies en ben je betrokken bij het vormgeven van de systemen binnen de volledige netwerkstructuur voor onze klanten.

En zodra alle installaties en systemen opgeleverd zijn, is het beheer bij jou in goede handen. Dat betekent dat jouw werk als system engineer nooit gedaan is.

Het ene moment spring je bij op locatie, het volgende ondersteun je een servicetechnicus, om daarna aan te schuiven bij een projectmeeting.

Zo blijf jij samen met ons in beweging om met slimme oplossingen en technologie te voldoen aan de groeiende mobiliteitsbehoefte.

Jij pakt daarbij jouw verantwoordelijkheid bij het :

 • opzetten, configureren en beheren van systemen, netwerken, routers en firewalls.
 • oplossen, analyseren en voorkomen van storingen.
 • adviseren en ondersteunen van klanten bij complexe vraagstukken over het inrichten, beveiligen en onderhouden van de netwerkinfrastructuur.
 • ontwikkelen van diensten en monitoring op afstand
 • Aangenaam, dit is jouw nieuwe werkgever :

  Al bijna honderd jaar is Vialis werkzaam in het domein Infrastructuur en Mobiliteit. Deze omgeving is in de loop van de tijd volledig veranderd.

  Zeker de laatste jaren hebben we te maken met uitdagingen en kansen die vragen om expertise en intelligente oplossingen.

  Als Vialis ontwikkelen we integrale oplossingen voor het managen van verkeersstromen op de weg en het water. Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming : dat zijn de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan en waar we ons bij Vialis hard voor maken.

  Dankzij onze verkeerskundige en technologische kennis en ervaring, en vanuit een keten overstijgende benadering, lukt het ons om klanten doelgericht en toekomstgericht te adviseren over de complexe vraagstukken waar zij mee kampen.

  Wij als Vialis bieden jou :

 • Een goed salaris.
 • Een pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
 • uitstekende opleidingsmogelijkheden, onder meer in samenwerking met de VolkerWessels Academy.
 • een laptop en telefoon van de zaak.
 • Wat breng jij met je mee?

  Jij bent een system engineer met een brede kennis die wel houdt van een uitdaging. Vanuit jouw expertise denk je graag mee met klanten, engineers en collega’s.

  Bovendien vind je het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. De combinatie van een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke dosis daadkracht zorgt ervoor dat je niet alleen plannen maakt, maar ze ook uitvoert.

  Daarbij laat jij je niet snel uit het veld slaan door een hobbel in de weg. Pragmatisch als je bent, vind jij voor ieder probleem een oplossing.

  Je beschikt over aantoonbare kennis van :

 • RHCE (RedHat Certified Engineer) of LPI (Linux Professional Institute).
 • Windows systemen.
 • Met opgedane (of gecertificeerde) Netwerk Engineering skills.
 • Jij bent te vinden op jouw werkplek in Haarlem. Je levert een bijdrage aan een team van 3 netwerkbeheerders, een systeem-

  en databasebeheerder en 2 andere ICT specialisten. Een team waar met plezier en een goed gevoel voor humor serieuze resultaten worden behaald.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier