Enthousiaste uitvoerders m/v
Vastbouw Groep
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Vastbouw is een internationaal bouwbedrijf met meerdere vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Tsjechië en Hongarije.

Vastbouw heeft circa 450 medewerkers en realiseert een jaaromzet van meer dan € 150 miljoen. De hoofdvestiging bevindt zich in Rijssen.

Vastbouw ontwikkelt, bouwt, renoveert en onderhoudt in alle facetten van de woning- en utiliteitsbouw en is daarnaast adviseur voor techniek en kosten.

De organisatie kenmerkt zich als no-nonsense, gedegen en betrouwbaar. Wij staan voor ons motto : Samen bouw je beter!’

Voor de (aankomende) grotere bouwprojecten zijn wij op zoek naar :

Enthousiaste uitvoerders m / v

Functie

Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen. Als zelfstandig uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van woningbouwprojecten.

 • Je hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats en verbindt alle partijen zodat het bouwproces goed verloopt. Veiligheid, kwaliteit en tijdigheid;
 • jij bewaakt deze factoren gedurende het gehele bouwproces. Jij zorgt ervoor dat er een sterk en succesvol team staat, stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen.

  Samen elke dag een beetje beter.

  Je werkt in een gedreven team dat hard werkt aan goede resultaten. Jouw collega’s omschrijven hun werk als uitdagend en ervaren een totale verantwoordelijkheid over hun eigen projecten.

  Er wordt een aangename mate van vrijheid ervaren en de lijnen zijn kort.

  Profiel

  Je bent een gedreven persoon met passie voor de bouw en je beschikt over uitstekende communicatieve en leidinggevende vaardigheden.

  Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding(en) gevolgd op het gebied van bouwkunde.

  Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring als bouwkundig uitvoerder.

  Wij bieden

  Een interessante en uitdagende functie op mooie bijzondere bouwprojecten, binnen een no-nonsense organisatie waarbij de persoonlijke werksfeer mede door jou wordt bepaald.

  Er is ruimte voor ontwikkeling en goede opleidingsmogelijkheden. Verder bieden wij een aan de functie gerelateerd salaris met goede secundaire voorwaarden, zoals auto van de zaak, smartphone en laptop.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier