Inkomensconsulent
Maandag
Maastricht, Nederland
5 dagen geleden

Over de functie

Burgers helpen met hun inkomensvoorzieningen, dat is jouw dagelijkse missie als inkomensconsulent! In deze functie behandel je aanvragen van inwoners uit de gemeente die een beroep doen op hun inkomensvoorzieningen.

Aan jou de taak om te bepalen of deze persoon recht heeft op een uitkering of niet. Is iemand uitkeringsgerechtigd, dan zul je ook moeten bijhouden of dit rechtmatig blijft.

Dagelijks heb je te maken met veel verschillende soorten mensen, je dient je dus goed te kunnen verplaatsen in de burger om een inschatting en beoordeling te kunnen maken.

Jij moet sterk in je schoenen staan. Niet iedereen heeft (meer) recht op een uitkering. Deze slecht nieuws gesprekken vallen onder jouw verantwoordelijkheid, met daarnaast de controle op het plegen van fraude.

Je houdt in de gaten of de burger de juiste informatie verstrekt en daarmee recht heeft op de uitkering. Bij twijfel of moeilijke casussen zijn er altijd collega’s waar je mee kunt sparren.

De komende 6 maanden is een gemeente in Zuid-Limburg op zoek naar een inkomensconsulent. Naast deze opdracht behoort een contract tot de mogelijkheden.

Herken jij je in bovenstaande en wilt graag meer informatie? Neem dan contact met mij op. Ik vertel het je graag!

xanne.ellenbroek maandag.nl

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO-opleiding, (bijv. richting SJD);
 • Kennis van de diverse wet- en regelgeving rondom participatiewet;
 • Ervaring in het zelfstandig beheren van een caseload;
 • Pré : Kennis van Suite.
 • Over het bedrijf

  De maandag staat bij ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit.

  Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag.

  Vanuit maandag® kunnen wij jouw zekerheid aanbieden met afwisseling. Zo profiteer je van een contract, maar werkt flexibel voor verschillende projecten en opdrachtgevers.

  Het voordeel hiervan is dat je sneller groeit. Daarnaast krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden en werk je nooit alleen.

  We geloven in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s van Maandag.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier