Heftruckchauffeur
LogIQ BV
Maassluis, NL
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wie is de opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in allerlei soorten kartonnen verpakkingen. Dit bedrijf voorziet iedere klant van op maat gemaakte verpakkingen en zal niet snel "nee" verkopen.

De oprichter van dit bedrijf is ooit zelf begonnen als verpakkingsmedewerker en wist daarom precies wat er miste in deze markt.

Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot de grootste leverancier van kartonnen verpakkingen in Nederland. Aandacht voor het product, de klant en saamhorigheid staan centraal binnen dit bedrijf.

Door hard werken in teamverband met een humoristische twist, krijgen klanten alleen het allerbeste product geleverd.

Wat ga jij doen

Voor deze mooie opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere heftruckchauffeur (s). Jouw voornaamste taak is het leiden van de goederenstroom van de kartonnen verpakkingen.

Het is belangrijk dat je, samen met jouw gedreven team, de gewenste kwaliteit en planning haalt. Het is belangrijk dat jij ervaring hebt als heftruckchauffeur en daarbij is het een dikke pré als jij al in het bezit bent van een geldig heftruckcertificaat.

Het is namelijk aan jou de taak om met de heftruck de producten te laden en lossen op de juiste locatie. Je bent daarom iemand die doorpakt, secuur werkt, leergierig is en graag bijdraagt aan het leveren van een nóg beter product.

Het is belangrijk dat jij 24 / 7 beschikbaar bent, afhankelijk van de drukte werk jij in 3-, 4- of 5-ploegen. Uiteraard staat hier een mooie beloning tegenover.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben jij de enthousiaste heftruckchauffeur die wij zoeken? Neem dan contact op via barendrecht logiq.nl of bel ons op 0180-24 00 00.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier