Ik ben Gerrie en ik zoek gewoon heel simpel een lieve vrijwilliger!
Siza
Arnhem, Netherlands
13 dagen geleden

Ik woon op Hartenkoning 9. Dit ligt op ’s Koonings Jaght, een beschut park midden in de natuur, op 10 kilometer van het centrum van Arnhem.

Hartenkoning 9 is een woonvorm voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking, voornamelijk ouderen. De woning biedt plaats aan twaalf cliënten.

De cliënten gaan voor hun dagbesteding hele of halve dagen naar een activiteitencentrum op het park. Het team bestaat uit woonbegeleiders, verpleegkundigen, leerlingen, stagiaires en helpende.

Ik ben een vrouw die op ernstige verstandelijk beperkt niveau functioneert. Ik ben zorg- en begeleidingsafhankelijk en heb anderen nodig om mijn dag structureel inhoud te geven.

Soms ben ik wat onzeker en kwetsbaar. Als ik me niet veilig voel, kan ik gespannen raken. Ik heb dan ook best even de tijdnodig om aan een nieuw iemand te wennen.

Ik communiceer vooral non-verbaal en met geluiden. Door de weeks ga ik hele dagen naar dagbesteding AC de Lindenheuvel, wat bij mij op het terrein zit.

Ik zit overdag in een rolstoel en trippel hiermee rond, ik kan korte stukjes lopen met mijn rollator, maar dit gaat niet zo snel heb namelijk twee nieuwe heupen gekregen.

Verder geniet ik erg van lekker eten en drinken en in de bus rijden vind ik ook heel erg leuk.

Ik zoek iemand die met mij leuke dingen wil gaan doen, bijvoorbeeld ergens lekker wat gaan eten, rijden met de bus. Ik vind het ook heel erg fijn om te wandelen in mijn omgeving.

Ik zoek iemand die het rustig met mij wil gaan opbouwen en zo een band te krijgen. Het is wel handig als je goed te been bent, je zult mijn rolstoel moeten duwen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier