Verzorgende IG parttime - Bilthoven
STMR
Bilthoven
1 dag geleden

Verzorgende IG

bent voor onze teams de onmisbare collega voor zowel de persoonlijke verzorging als technische zorg. Je komt dagelijks bij cliënten thuis en ondersteunt hen waar nodig, op professionele wijze.

Onze cliëntengroep verandert en de complexiteit neemt toe. Denk aan dementerende ouderen, cliënten met psychische problematiek en / of terminale zorg.

Jij weet als geen ander met deze diversiteit om te gaan. Daarnaast vind je het een uitdaging om de zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten.

Je verricht verzorgende en beperkt verpleegkundige taken uit. Ook voer je werkzaamheden uit die gericht zijn op revalidatie en reactivering.

Je kan tijdig veranderingen signaleren, zelfstandig stappen ondernemen en wanneer nodig de juiste collega in schakelen. Je bent trots op je werk en beïnvloedt het positieve imago van onze organisatie.

Wat wij bieden

Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 35 (cao VVT) waar je minimaal €1.

960,- en maximaal €2.845,- bruto per maand ontvangt op basis van 36 uur. Omdat je flexibel werkt heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag, afhankelijk van jouw rooster.

We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals :

 • een goede reiskostenregeling
 • pensioenopbouw
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • ruim zes weken vakantie
 • de VTH-scholing wordt gefaciliteerd en vergoed door onze Santé Academie
 • en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt
 • Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen.

  Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal.

  Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

  Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma mbo Verzorgende IG. Kom je uit de kraam- of gehandicaptenzorg, dan bekijken we graag jouw mogelijkheden.
 • Ook als je derdejaars student verzorgende IG of verpleegkundige bent, komen we voor deze functie graag met je in contact.

 • Jouw verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date of je bent bereid deze te behalen via onze Academie.
 • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om wisselende diensten te draaien, ook in het weekend.
 • Om deel uit te maken van een zelfsturend team ben je collegiaal, communicatief, flexibel en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed werken.
 • Solliciteren?

  Ben jij de ontbrekende schakel voor ons team? Dan is een baan als verzorgende IG, dan wel wijkziekenverzorgende passend voor jou.

  Solliciteer dan via de direct solliciteren button’. Voor meer informatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip (06-12821476) of onze recruitment assistent Mary Sohilait (06-10887915).

  Nemen wij niet direct op? Stuur ons dan een app en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de gebiedsmanager, Sjanie Koedoot (0612805610).

  Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

  Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier