City Manager Groningen
T-Mobile
Groningen, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Het managen van onze shops is topsport en het doel is om ervoor te zorgen dat jij met jouw teams de doelstellingen en de beste resultaten haalt met jouw winkels (T-Shop).

Jouw teams bestaat uit Shop Advisors en Aankomend Shop Managers. Jij zorgt voor de hoogste omzet, de beste klantbeleving en het best presterende team.

Jij vindt het een uitdaging om jouw teams optimale begeleiding te bieden zodat zij zich ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf.

Waar kom je te werken?

In onze shops werken magenta ambassadeurs die met passie en beleving klanten gelukkig willen maken! Iedereen staat achter ons merk en draagt zijn of haar steentje bij aan de missie van T-Mobile : we won’t stop until everyone is connected! Je bent verantwoordelijk voor meedere shops binnen een bepaalde straal en komt te werken in een gedreven team dat met jou voorop hét verschil gaat maken! Elke dag weer.

Wat breng je mee?

Onze City Managers zijn in staat om het team met Unlimited passie en enthousiasme te coachen en te begeleiden. Zij zorgen ervoor dat het team iedere klant kan helpen bij het maken van de juiste productkeuzes.

Dit kunnen wij ook met een gerust hart aan jou overlaten omdat :

 • Jij ziet, creëert en benut kansen : jij hebt de challenger mindset!
 • Jij houdt van coachen, leidinggeven en kan goed delegeren;
 • Jij houdt van een uitdaging, wij noemen dat daring
 • Jij bent goed in samenwerken, collaboration noemen wij dat
 • Jij hebt een groot verantwoordelijk gevoel, jij neemt ownership
 • Jij bent bereid te leren
 • Jij hebt leidinggevende ervaring
 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau
 • Wat bieden we jou?

  Er is veel mogelijk binnen T-Mobile maar jij moet zelf het initiatief nemen. Wees enthousiast, mis je iets of kan iets beter?

  Ga je gang, doe het anders! Na deze eerste kennismaking, kom jij digitaal op gesprek bij de hiring manager en een recruiter.

  Nog enthousiast, dan komt er een inhoudelijk digitaal 2e gesprek! Als jij, en wij, daarna nog enthousiaster zijn, krijg je een aanbod en kan jij je bij Team Magenta voegen!

 • Je krijgt er zo’n 2000 enthousiaste en gedreven collega’s bij;
 • Een marktconform salaris o.b.v. 38 uur én een kwartaal bonus

  Pensioenregeling

  Persoonlijk leerbudget

  T-Mobile abonnement

  Inwisselbare feestdagen

  Wat ga je bij ons leren?

  Leren is voor ons net zo gewoon als bellen. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en jij bepaalt dus ook hoe, wat en wanneer je leert.

  Wij ondersteunen jou daarbij! Kijk op www.campus.t-mobile.nl

  Hoe we dit doen?

  Jij bent in the lead, dus ouderwetse functioneringsgesprekken en beoordelingen, daar doen we niet aan. Jij zorgt dat je manager en je collega’s op de hoogte zijn van jouw doelen en ontwikkeling.

 • Dat noemen we great conversations, meer informatie hierover lees je terug op https : / / www.t-mobilecampus.nl / home / great-conversations / ;
 • Overige informatie

  Ben jij net zo enthousiast over ons, als wij over deze rol? Mooi, dan zijn we vast een goede match! Solliciteren bij ons is heel eenvoudig.

  Stuur jouw CV en motivatie, via de sollicitatieknop en je ontvangt daarna een telefoontje van één van onze recruiters. Ben je nog niet overtuigd wellicht helpt een kennismaking met onze T-Shop collega Colin https : / / t-mobile-retail.

  arbeidsmarktexperience.nl /

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier