Field Service engineer control panels - Spijkenisse
JACkLING engineering
Spijkenisse
1 dag geleden

Over de functie

Gaaf afwisslend werk als fieldservice engineer ofwel monteur over verschillende locaties vooral in binnenland, maar een enkele keer de wijde wereld in is niet uitgesloten.

Wij zijn opzoek naar een collega die onze besturings- navigatie- en communicatiesystemen gaat installeren en afmonteren.

Onze systemen vind je onder andere in de scheepvaart en luxe jachten.

De hedendaagse LED, electronica en glas maken onze systemen gebruiksvriendelijker voor de stuurman, kapitein en zijn team.

Heldere displays en een goede informatievoorziening over de technische staat of locatie is van levensbelang. Ook de besturing van een uit te voeren "handeling"is duidelijk weergegeven.

Denk aan het tewater laten van een tender of het activeren van een boegschroef of inzicht in de locatie (nav com). Als electrical / field engineer zorg jij ervoor dat dit fantastische systeem wordt geinstalleerd.

Na een paar jaar is doorgroeien naar bijvoorbeeld inbedrijfsteller / field commissioning engineer absoluut een optie. Wil je meer informatie neem gerust even contact met ons op! 06-15294957

Wat wij vragen

Aantoonbaar ervaring met (maritieme) elektronica in het algemeen

MBO (3 / 4) electrotechniek / elektronica of vergelijkbare kennis en / of kunde

Uitstekende contactuele eigenschappen

Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift

Wat wij bieden

Zeer afwisselend werk met een specialisme op verschillende werven door Nederland, natuurlijk heb je ook een thuishonk met leuke collega's en je werkt altijd in een team van gelijkgestemde!

 • Goed salaris;
 • Jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling, maar direct een vaste aanstelling is zeker ook bespreekbaar als wij dat beiden willen
 • Pensioenregeling;
 • Auto van de zaak die je ook privĂ© mag gebruiken + professioneel gereedschap en kleding;
 • Tankpas
 • 25 vakantiedagen, plus de mogelijkheid om tijd voor tijd te sparen;
 • Gave bedrijfsuitjes.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier