GZ-psycholoog Volwassenen - Groningen at Mentaal Beter
Mentaal Beter
Groningen, Groningen
18 uur geleden

Wat ga je doen?

Je behandelt volwassen cliënten met een verscheidenheid aan klachten, in zowel de generalistische basis ggz als de specialistische ggz.

Behandelingen vinden in de G-BGGZ en S-GGZ plaats en worden over het algemeen individueel aangeboden en ondersteund door eHealth en waar mogelijk in groepsverband.

Tijdens de behandelingen staat de hulpvraag van de cliënt centraal waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van evidence-based behandelmethodieken.

Ook het uitvoeren van diagnostiek zal mogelijk tot je takenpakket horen. Daarnaast vervul je de rol van regiebehandelaar en zal je werkbegeleiding geven aan enkele basispsychologen en / of piog’s.

Ook nodigen we je graag uit om mee te helpen bij het ontwikkelen van ons behandelaanbod. Je wordt gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en jezelf te ontwikkelen door middel van bijscholing, cursussen en workshops.

Je beschikt dus over een gevarieerd takenpakket met veel ruimte om de behandeling op maat te maken!

Wie zoeken wij?

Binnen Mentaal Beter streven we naar een harmonieuze samenwerking tussen verschillende individuen, disciplines en expertises.

Hierin vinden we in elk geval de volgende punten belangrijk :

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als geregistreerd GZ-psycholoog.
 • Je hebt minimaal de EMDR vervolgopleiding afgerond en ervaring in EMDR-behandeling.
 • Je hebt kennis van en ervaring in cognitieve gedragstherapie en schematherapie.
 • Je hebt ervaring met het geven van werkbegeleiding en supervisie.
 • Je bent zelfverzekerd, oplossingsgericht en vraagt hulp wanneer dat nodig is.
 • Je kunt de verantwoordelijkheid aan en wilt het team naar een hoog plan trekken.
 • Je bent innovatief en staat open voor nieuwe ontwikkelingen en wilt hier graag in meedenken.
 • Wat bieden wij jou?

  Wij werken in kleine teams, volgens de Holacracy-methode. Dit is een besturingsmodel waarbij de verantwoordelijkheden worden verdeeld over alle medewerkers binnen het team.

  Door effectieve overleggen is er veel ruimte voor eigen initiatief en worden spanningen en problemen snel en doelgericht aangepakt om ontwikkeling mogelijk te maken.

  Op deze manier werken we op een laagdrempelige en persoonlijke manier wat leidt tot een hoge mate van betrokkenheid, toegankelijkheid en openheid binnen het team.

  Via de volgende link lees je meer over deze methode : Holacracy-methode.

  Verder bieden wij ook het volgende :

 • Een onconventionele en uitdagende functie waarin je veel autonomie krijgt;
 • Voldoende expertise binnen de organisatie waarin veel te leren valt;
 • Een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget van €1.750,- per kalenderjaar op basis van een 36-urige werkweek dat je kunt besteden aan een opleiding naar keuze;
 • Een mooie balans tussen werk en privé. Je beheert je eigen agenda en hebt de mogelijkheid om thuis te werken (ook na Covid-19).
 • Laptop wordt hierbij gefaciliteerd;
 • De salariëring is volgens de CAO GGZ en word je als GZ-psycholoog in functiegroep 65 ingeschaald;
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals; reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering, fietsplan, pensioen, eindejaaruitkering, verlofdagen en een jaarlijks Mentaal Beter dag met verschillende sprekers en workshops.
 • Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden? Neem dan hier een kijkje : Arbeidsvoorwaarden.

  Over ons team

  Werken bij Mentaal Beter is onderdeel zijn van één gezamenlijk doel : Heel Nederland Mentaal Beter . Van Groningen tot Terneuzen en van Hoofddorp tot Tilburg.

  Ieder team heeft een eigen verhaal, iedere collega een eigen motivatie. Samen zijn we één geheel, één organisatie, met dezelfde kernwaarden : persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken.

  We zijn werkzaam op twee verschillende locaties, Winschoten en Groningen. Op beide locaties zal je werkzaam zijn. Beide vestigingen behandelen zowel kind- en jeugd als volwassenen.

  Het team bestaat uit meerdere GZ-psychologen, een klinisch psycholoog en een aantal basispsychologen en orthopedagogen. Er wordt op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samengewerkt.

  Deze warme samenwerking rijkt verder dan de praktijk, daar Mentaal Beter gezien wordt als een cruciale en tevens zeer benaderbare ketenpartner in de regio Groningen.

  Wij zijn een groeiende vestiging en werken samen met veel gedrevenheid aan het uitbreiden van de praktijk. Onze behandelpopulatie is generalistisch en daarmee zeer divers en uitdagend.

  Deze diverse doelgroep zorgt voor protocol overstijgend denken binnen de behandelingen. Kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar staan bij ons hoog in het vaandel.

  Ons team omschrijft zich als inventief, daadkrachtig, warm en open.

  Kom jij ons team versterken?

  Wil je ook werken bij Mentaal Beter? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst nog meer weten over deze vacature?

  Neem dan contact op via WhatsApp, mail of telefoon met Sarono Peroti (Corporate Recruiter) via 06 13267719 of sollicitatie mentaalbeter.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier