Tandartsassistent
Dental Clinics
Ridderkerk, NL
5 dagen geleden

Introductie

Bij ons staan deskundigheid, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht centraal. Doordat we duidelijk zijn en goed luisteren, voelen patiënten zich bij ons op hun gemak.

Klinkt dit als iets voor jou? We zijn op zoek naar een tandartsassistent voor 3 dagen in de week, waarvan in elk geval de vrijdag.

Organisatie

Onze 11-kamerpraktijk is gelegen in het westen van Ridderkerk. We hebben nauwgezette aandacht voor de gezondheid van het gebit.

Naast algemene tandheelkunde kunnen patiënten ook bij ons terecht voor kindertandheelkunde, implantologie, reconstructieve tandheelkunde, preventie en mondhygiëne.

Functie

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor de patiënten. Dankzij jou kan de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren.

Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten en het maken van röntgenfoto’s in opdracht van de tandarts.

Met de rest van het team werk je nauw samen om de beste tandheelkundige zorg aan patiënten te geven en stimuleer je elkaar om te blijven groeien in het vak.

Zo leggen we de lat samen steeds hoger.

Functie eisen

Je hebt een relevante opleiding en / of ervaring in soortgelijke functie. Je kunt goed samenwerken en aan een paar woorden van de tandarts heb je genoeg om te begrijpen wat je moet doen.

Je werkt nauwkeurig en volgens de laatste richtlijnen en je hebt een flexibele werkhouding. Tijdens je werk kom je veel met patiënten in contact iets wat je leuk vindt en graag doet.

Daarnaast weet je goed hoe je een zenuwachtige patiënt moet geruststellen. Hierdoor help je een bezoek aan de tandarts zo prettig mogelijk te maken.

We werken met Exquise, dus enige ervaring hiermee is een pluspunt.

Aanbod

 • Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen en leuk en gezellig team;
 • Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier