Proces Operator (startsalaris €13,13)
Motip Dupli
Wolvega, Friesland, Nederland
3 dagen geleden

Heb jij altijd al interesse gehad in techniek en wil je daar je beroep van maken? Of heb je ervaring opgedaan en wil je kijken wat Motip Dupli jou kan bieden?

Dan is dit jouw kans! Wij zoeken kandidaten die de (interne) opleiding willen gaan doen voor machine operator.

Jouw functie

Als machine operator bij Motip Dupli speel jij een hele belangrijke rol. Jij zorgt ervoor dat het eindproduct gemaakt kan worden.

Dit is de spuitbus die gevuld is met de juiste inhoud, zoals bijvoorbeeld lak, reiniger of bakspray. Je zorgt voor een optimale werking van de machines.

Je stelt deze in, bouwt ze om, verhelpt storingen, doet controles en houdt de administratie bij van elke productie-order.

Je werkt nauw samen met de blikopzetter en de lijnoperator. Jij als machine operator streeft ernaar om jouw werk op een veilige en georganiseerde manier met een groot verantwoordelijkheidsgevoel uit te voeren.

Wat bieden wij :

 • Een functie als machine operator voor 38 uur per week in de 2- en 3 ploegendienst;
 • Interne opleiding van 6 tot 12 weken;
 • Een startsalaris van €13,13 inclusief ploegentoeslag (In de nacht een extra toeslag van €275 per week);
 • Ben jij een ervaren machine operator dan bepalen wij graag het salaris in overleg met jou en Motip Dupli;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer met een max van 100 km;
 • Kans op vast dienstverband.
 • 39;'Werken bij Motip Dupli betekent werken in een groot bedrijf, met een informele en zeer gezellig sfeer. Teamverband en collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel.

  Daardoor werk je vaak met een vaste groep mensen. Ben je gemotiveerd en een harde werker, dan zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en opleidingen te volgen bij ons.

 • Wij willen investeren in jouw toekomst. Kom je snel een kopje koffie drinken?''
 • Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een voltooide MBO niveau 3 / 4 opleiding;
 • Je bent flexibel inzetbaar in 3 ploegen;
 • Je bent nauwkeurig, goed met getallen en hebt technische ervaring of affiniteit met de techniek;
 • Je woont binnen 40 km van Wolvega en hebt eigen vervoer, omdat Motip Dupli vanwege de ploegentijden niet met het OV te bereiken is;
 • Je bent fysiek in goede conditie omdat je de hele dag staat en loopt.
 • Wie zijn wij?

  Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-

  het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays.

  Op haar terrein is Motip Dupli marktleider, met behalve drie productiebedrijven eigen verkoop en distributiemaatschappijen in twaalf Europese landen.

  Jaarlijks produceert Motip Dupli Group meer dan 100 miljoen spuitbussen.

  Enthousiast?

  Herken je jezelf in het profiel of hebben we jouw interesse gewekt, reageer dan snel door op onderstaande blauwe button te klikken en laat uit je motivatie blijken waarom jij de kandidaat bent naar wie wij op zoek zijn.

  Na het invullen van het sollicitatieformulier zullen wij als Randstad telefonisch contact met je opnemen. Via de telefoon zal er een korte intake plaatsvinden.

  Zijn we beide enthousiast? Dan nodigen we je uit om op gesprek te komen. Voor de operator functie zal je een toets moeten afleggen.

  Gaat alles goed? Dan mag je bij Motip Dupli op gesprek! Succes!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier