Fulltime medewerker binnendienst gezocht voor Uitgeverij in 's-Hertogenbosch
YoungCapital
's-Hertogenbosch, NL
6 dagen geleden
source : Officevacatures

Onze opdrachtgever ondersteunt onder andere beroepsorganisaties en brancheorganisaties met oplossingen voor elke uitgeefuitdaging.

Een aantal jaren geleden zijn ze gestart als uitgeverij voor hardcopy vakbladen, denk hierbij aan vakbladen voor de psychologie, onderwijs, logsitiek en vele andere branches.

In het portfolio zitten alleen de nummer één vaktitels van de betreffende branches, kortom; de meest bekende bladen! Nu er een verschuiving plaatsvindt van print naar digitaal, zijn ze bezig met online digitaliseren.

De vakbladen gaan er langzaam uit en in plaats hiervan zijn er online platformen ontwikkeld waar klanten zich op kunnen abboneren en bedrijven op kunnen adverteren.

Deze online platformen zijn zo populair dat ze nu op zoek zijn naar extra versterking in de vorm van een medewerker binnendienst.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel vrijheid? Dan is dit wellicht wat voor jou!

Het takenpakket is heel breed, je krijgt ontzettend veel vrijheid om je functie op een leuke en goede manier uit te voeren.

De functie is een combinatie van marketing activiteiten en commerciele acquisitie. Je mag al je creativiteit inzetten om in kaart te brengen welke branches en organisaties geattendeerd dienen te worden op de nieuwe online platformen.

Je kunt op zoek naar adverteerders en potentiele klanten, alle klanten kennen het vakblad, je hoeft ze alleen nog maar te informeren omtrent de nieuwe ontwikkelingen.

Je hoeft dus geen echte koude harde sales te doen, je dient degene die je spreekt met een gedegen gesprek te overtuigen van de kwaliteiten.

Naast de acquisitie mag je ook meedenken in alle marketing gerelateerde activiteiten. Je krijgt veel vrijheid om ideeen uit te zetten.

Het bedrijf is een volwassen organisatie, met een start-up cultuur.

Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Den Bosch
 • Je bent commercieel ingesteld
 • Je vind het tof om te sparren over de groei van de organisatie
 • Je kunt goed omgaan met veel vrijeheid en een brede functie
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende functie;
 • Werken in een gezellig team;
 • Een prima salaris;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier