Medewerker varkenshouderij
Abiant
Ter Apel, NL
6 dagen geleden

Over de functie

Werken in de varkenshouderij dat is wat jij wilt! De variatie in het werk in combinatie met het werken in de dierhouderij is wat deze vacature perfect voor jou maakt.

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker varkenshouderij. Heb je nog geen ervaring maar ben je wel een echte aanpakker die het werk ziet liggen en wil leren?

Ook dan komen wij graag in contact met jou. Als allround medewerker varkenshouderij ga jij samen met de eigenaar van het bedrijf alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf aanpakken.

Je kunt hierbij denken aan het schoonspuiten van de hokken tot het afleveren van de varkens. Op termijn ga je de gezondheid van de varkens controleren, varkens omhokken / verhuizen en hierbij de huisvesting controleren.

 • rijbewijs T
 • bij voorkeur VCA of bereid om deze op korte termijn te behalen
 • Over het bedrijf

  Onze opdrachtgever is een varkenshouderij in de regio van Ter Apel.

  Wat wij bieden

  Wij bieden jou een parttime baan aan voor 16 tot 24 uur voor langere tijd in de dierhouderij. Je uurloon wordt conform cao dierhouderij uitbetaald en ligt tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur.

  Ben jij klaar om als allround medewerker varkenshouderij aan de slag te gaan?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier