Salarisadministrateur
Personato werving en selectie
Venray
4 dagen geleden
source : Vacant

In deze uitdagende rol als salarisadministrateur ga je voor minimaal 32 uur per week vol passie aan de slag met de salarisadministratie van verschillende klanten.

Samen met jouw collega’s zorg je voor de verwerking van de salaris-en personeelsadministratie van de klanten van Rühl Haegens Molenaar.

Kwaliteit staat voorop en dit wordt dan ook continue geleverd wanneer klanten komen met loongerelateerde vraagstukken. Dit doe je niet alleen want samen met het team kunnen jullie hierbij elkaar helpen en ondersteunen.

Zie je ruimte voor verbetering? Maak het kenbaar! Want dat maakt het werken bij Rühl Haegens Molenaar zo leuk : jouw durf en lef wordt gewaardeerd en men staat open voor verbetering en feedback.

Functieeisen

Jij kijkt ’s ochtends in de spiegel en je ziet iemand die : proactief, accuraat is en vooral heel veel zin heeft om met deze mooie uitdaging aan de slag te gaan! Werken in teamverband is belangrijk en jij kijkt er naar uit om jouw ervaring in het salaris vak, voor jou het mooiste vak wat er is, in de praktijk te brengen bij Rühl Haegens Molenaar.

Wat dat salaris vak nou zo mooi maakt? Daar kun jij op een verjaardag uren over praten. Jij herkent jezelf dan ook in onderstaande punten :

 • Je bent in het bezit van je PDL ;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in het vak waarbij je ook gewerkt hebt met diverse cao’s ;
 • De klant staat voor jou centraal en jij zorgt er met jouw kennis en accurate houding ervoor dat deze op de beste manier geholpen wordt;
 • Je bent flexibel inzetbaar om tot het beste resultaat te komen.
 • Daarnaast zou het een enorm pluspunt zijn als je kennis hebt van AFAS / Profit

  Bedrijfsomschrijving

  Succes als resultaat’’ , daar staat Rühl Haegens Molenaar voor en jij als salarisadministrateur ook! In de organisatie staat dit voor : ontwikkelen, informeren en kosten verlagen.

  Begin je al te brainstormen over hoe jij als salarisadministrateur hieraan bij kan dragen? Dan heb je de juiste ’mindset’’ te pakken, want pro activiteit en meedenken in de organisatie wordt enorm gewaardeerd.

  Gevraagd en ongevraagd. 35 jaar geleden is de basis gelegd van de organisatie en zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een team van ongeveer 45 collega’s .

  Wat Rühl Haegens Molenaar zo uniek maakt is dat zij zich richten op verschillende branches qua klanten i.p.v. een specifieke regio.

  Zo zijn zij dé specialist in de installatiebranche en hebben zij veel klanten in de bibliotheek en bewindvoerderssector.

  Dit zorgt voor een gevarieerd klantenbestand met een belangrijke focus .

  Onlangs heeft het pand in Venray een opknapbeurt gekregen zodat iedereen een fijne werkplek heeft, en is jouw toekomstige werkplek dus ook op en top in orde.

  Ontwikkeling staat centraal, door opleidings- en studiemogelijkheden krijg je de kans om stil te staan bij jouw ambities en groeikansen.

  Niet alleen ontwikkeling van medewerkers is belangrijk maar ook van de organisatie, zo zijn ze al erg ver in de automatisering en gaan ze hier de komende jaren ook nog verder in door! Ook worden er uitjes georganiseerd om de teambuilding te versterken.

  Arbeidsvoorwaarden

  Jij krijg natuurlijk een marktconform salaris want dat verdient jouw harde werk als salarisadministrateur. Er wordt ook gedacht aan ’later’’, door een goede pensioenregeling en ontspanning wordt gefaciliteerd met 25 vakantiedagen.

  Je hebt je PDL natuurlijk op zak, maar als je toe bent aan dat stapje verder dan wordt dit gefaciliteerd door opleidings-

  en studiemogelijkheden.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier