Chauffeur CE combinatie wipkar Wijchen
Logistic Force
Wijchen, NL
9 dagen geleden

Locatie : Wijchen / Opleidingsniveau : lbo,mbo / Type : Fulltimer

Ben je op zoek naar een baan als nachtchauffeur op een wipkar combinatie in de regio Nijmegen, dan zijn wij opzoek naar jou! Bij ons Logistic Force wordt je echt met open armen ontvangen! Wij weten wat er in de transportwereld speelt, en denken altijd met jou mee, ook over jouw toekomst.

Wat ga je doen?

Wij zijn voor onze opdrachtgever in de regio Nijmegen op zoek naar een ervaren CE nachtchauffeur met ervaring combinatie wipkar .

Je rijdt voor deze opdrachtgever een pendel van Wijchen naar Roermond, daar ga je afzetten en dan rijdt je door naar Culemborg om te lossen.

Je begint 22 : 00 en 06 : 00 eindigt je werkdag. Bij deze baan werk je eerst via Logistic Force en daarna word een contract aangeboden bij de opdrachtgever.

Wat is belangrijk?

 • Je bent een ervaren CE nachtchauffeur in wissellaadbakken.
 • Je hebt een geldig rijbewijs CE en code 95.
 • Je bent in het bezit van een bestuurderskaart.
 • Ervaring met afzetbakken is een pré.
 • Hoe gaan we je terug betalen?

  Op verschillende manieren. Te beginnen met een salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer. Afhankelijk van je werkervaring verdien je tussen de €12,14 en €15,36 bruto per uur.

  Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de extraatjes’. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren wij er ook in bijvoorbeeld code 95 nascholing.

  Je zou niet de eerste chauffeur zijn die bij Logistic Force een aanvullende opleiding volgt. Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg.

  Het bewijs is dat 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag gaat! Een win-

  win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier