Accountant
Vinken Recruitment
Venlo, NL
10 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als Accountant krijg je de verantwoordelijkheid over een eigen klantenportefeuille, waarvoor jij tekeningsbevoegd wordt.

Je bent een volwaardig gesprekspartner voor je klanten en vormt het eerste aanspreekpunt voor hen. Klanten bevinden zich in diverse branches, maar zijn allemaal MKB-

ondernemingen. Je geeft leiding aan een team van minder ervaren (assistent) accountants die je ondersteunen in de uitvoering van de werkzaamheden.

Zelf blijf je deels betrokken bij het samenstellen van de meest complexe jaarrekeningen, maar de nadruk ligt op het coachen en aansturen van (assistent) accountants.

Zowel op persoonlijke ontwikkeling als vaktechnische kennis bied jij ondersteuning.

Functie eisen

Heb je je AA- danwel RA-titel en ervaring als tekeningsbevoegd Accountant voor MKB-klanten? En sta je open voor een traject om als partner toe te treden bij een kantoor in het middensegment?

Dan nodigen ze je graag uit voor een gesprek.

Wat krijg je

Ze zijn middelgroot, waardoor ze de ontwikkelingen in de branche kunnen volgen en een brede dienstverlening kunnen bieden, en ze werken met een platte organisatiestructuur.

Dat betekent veel vrijheid in je functie, direct contact met je klanten en de mogelijkheid om ook echt veranderingen door te voeren in de organisatie.

Het salaris ligt tussen de € 4.800,00 en € 6.000,00, je krijgt een leaseauto, vakantiegeld en een pensioenregeling.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier