Verzorgende IG
Careyn
Zuid - Holland
48 minuuten geleden

Over de vacature

Hart van Rozenburg staat midden in een woonwijk in het dorp Rozenburg. Het modern ingerichte pand biedt woonruimte aan 28 cliënten en bestaat uit twee verdiepingen met elk twee welzijnsruimtes : Vlindertuin en Libelleplas op de begane grond en Fazantenlaan en Pauwenhof op de eerste verdieping.

Voor onze teams zijn wij op zoek naar een :

Verzorgende IG

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verzorgende werkzaamheden, het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt, het signaleren van bijzonderheden, het bewaken van afgesproken acties en het rapporteren van de werkzaamheden en observatie.

In de functie draag je actief bij aan het dagelijks zorgproces conform het zorgleefplan.

Wat verwachten wij?

 • Een diploma Verzorgende IG
 • Hart voor mensen : je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze klanten;
 • Slim werken : je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren; je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken;
 • Plezier in wat je doet : je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.
 • Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

  Wat wij bieden

  Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-

  opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

  Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband.

  Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier