Flex Sales Employee Winterswijk
Jeans Centre
Winterswijk
2 dagen geleden

Hi flexibele sales topper!

 • Dag in dag uit zijn we met een geweldig team bezig om verder te bouwen aan een heel sterk merk. We stoppen niet bij tevreden klanten;
 • het is ons streven om van klanten vrienden te maken. Klinkt jou dit als de perfecte fit? Lees dan snel verder.

  Bij Jeans Centre hebben we vriendschap hoog in het vaandel staan. Wij vinden dat iedereen het verdient om lekker in z’n vel te zitten.

  Hoe doen we dit? Door de meest vriendelijke jeansspecialist te zijn. Bij Jeans Centre voelen klanten zich thuis door een prettige, vriendschappelijke sfeer en de hulp van deskundige adviseurs die precies weten wat een klant wil.

  Onmisbaar hierin zijn de mensen. Alleen met de beste mensen realiseren wij onze ambities.

  Als sales employee bij Jeans Centre verkoop je niet alleen jeans. Je bent ook onze host. Jij zorgt voor een fijn ontvangst waardoor klanten zich welkom voelen.

  Jij zorgt dat de klant zich direct op zijn gemak voelt en begeleid de klant in zijn customer journey.

  Wij zien verkopen niet als een trucje. Wij doen dit vanuit klantgedrevenheid. Niet afwachten maar initiatief tonen en soms risico’s durven nemen.

  Iedere bezoeker die binnenkomt is een potentiele klant. Alleen jij kan van die potentiele klant ook een vriend maken. Met welgemeend advies, specialisme en een heerlijk bakje koffie maken wij een bezoek tot een beleving.

  Net dat stapje extra zetten, bij Jeans Centre noemen we dit the extra mile’.

  De meest vriendelijke jeansspecialist word je niet zomaar. Daarvoor hebben we ook echte specialisten nodig. Je laat je dan ook graag bijpraten door je store manager over de nieuwste collecties.

  Uiteraard wil je dolgraag leren hoe wij broeken vermaken en hoe je de beste barista van Jeans Centre wordt.

  Al eerder in de retail gewerkt? Super fijn! Dan weet je dat wij de weekenden de meeste jeans verkopen. Werken in de weekenden hoort er dan ook gewoon bij, die drukte en hectiek zijn jou op het lijf geschreven!

  Zijn we bij Jeans Centre ambitieus? Ja. Zijn we veeleisend? Ja. Maar bovenal zijn we een fantastisch bedrijf om bij te werken en niet in de laatste plaats- een bedrijf waar onze klanten met veel plezier shoppen.

  En dit kunnen we alleen volhouden met de beste mensen. Lijkt het jou gaaf om hier je steentje aan bij te dragen? Solliciteer dan snel.

  Functievereisten

  Dit vragen wij van jou

  Jij hebt gevoel voor mode en vindt het leuk om klanten blij te maken. Dat je nog niet bergen werkervaring hebt, is niet erg.

  Je bent meer dan bereid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen tot echte expert op het gebied van jeans. Je bent een echte teamplayer met een flexibele instelling en hebt een open houding naar zowel collega’s als klanten.

  Daarnaast beschik jij over

 • VMBO / MBO-diploma
 • Klantgerichtheid
 • Beschikbaarheid in het weekend
 • Communicatieve vaardigheden
 • Commercieel denkvermogen
 • Gevoel voor mode
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier