Meubelbezorger B Rijbewijs
De Bommel Meubelen
Strijen
3 dagen geleden

Logistiek talent opgelet! Bezit jij een passie voor interieur en ben je fysiek sterk? Start direct als meubelbezorger B rijbewijs en versterk ons team!

Momenteel hebben wij 11 filialen verspreid over heel Nederland. Op ons hoofdkantoor en vanuit ons distributiecentrum ondersteunen we onze filialen in een prettige informele werksfeer waardoor het aantrekkelijk is om bij de Bommel te werken

Zelfstandig en afwisselend : aan de slag als chauffeur rijbewijs B!

Samen met een enthousiast team ben je als bezorger verantwoordelijk voor de bezorging van onze meubels bij klanten en het bevoorraden van onze filialen.

Je bent pas tevreden als de klant tevreden is.

Jouw dag als chauffeur rijbewijs B bij de Bommel Meubelen :

Je start de dag met koffie in onze kantine van het distributiecentrum te Strijen! Vervolgens laad je samen met je collega de wagen, de meubels zijn al voor jullie klaar gezet en gecontroleerd.

Samen ga je vervolgens op pad en bezorg je de meubels bij de klanten. Je zet ze op locatie, monteert een eventuele poot of doet een andere kleine montagehandeling en neemt de verpakkingsmaterialen weer mee.

Je rekent af en gaat samen met je collega weer op pad naar de volgende klant. Zodra alles bezorgd is en de vrachtwagen weer terug in het distributiecentrum te Strijen is, zit de werkdag erop.

Wat hebben wij je te bieden :

Bonussysteem

Woonwerkverkeervergoeding

Een collectieve ziektekostenverzekering met korting en extra’s voor het hele gezin

Personeelskorting in onze winkels

Fietsplan

Opleidingen en mogelijkheid om C rijbewijs te halen

Sporten met korting voor het hele gezin

Overige aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals personeelsfeesten

Onze ideale Bezorger rijbewijs B in een notendop

Klantvriendelijkheid en een flexibele instelling zijn belangrijk in deze functie. Je zet je samen met je collega’s in voor een optimale bezorging van onze meubels.

Als Chauffeur heb je een :

LBO werk- en denkniveau.

Flexibele en klantvriendelijke instelling.

Bereidheid fulltime te werken (incidenteel op zaterdag inzetbaar).

Goede fysieke gezondheid, het betreft zwaar fysiek werk.

Bereidheid tot het volgen van opleidingen, behalen rijbewijzen / code 95.

Auto of ben je in de gelegenheid om 7.00 uur in de ochtend te starten vanuit het distributiecentrum te Strijen.

Werken bij de Bommel Meubelen

Commercieel uitdagend in een bedrijf met korte lijnen; dat is werken bij ons. Wij zijn als groeiende organisatie enthousiast en ambitieus, eigenschappen die we ook graag terugzien in onze medewerkers.

Geen dag is hetzelfde, je werkt zelfstandig en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden.Je komt te werken in een ervaren en gemotiveerd team met deskundige collega’s.

Ben je fysiek in orde en heb je de instelling die we zoeken? Vul dan het sollicitatieformulier in op deze site en Solliciteer direct!

Vragen over ons bedrijf of deze functie? Nadia van der Meer (Personeel & Organisatie) helpt je graag : mail naar personeelszaken debommel.com of bel 078 6748552.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier