Projectleider Vastgoed
continu
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Projectleider Vastgoed

Gaat jouw hart sneller kloppen van (monumentaal) vastgoed in de regio van groot Amsterdam? Zoek jij een baan waarbij elk project anders is, van woningen tot kantoren?

Vind jij de afwisseling tussen renovatie en nieuwbouw geen probleem? Dan is onderstaande functie iets voor jou!

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het in goede banen van de projecten. Je pakt de projecten op vanaf de aanbesteding tot en met de realisatie.

Als projectleider ben jij verantwoordelijk de contractvorming en aansturen van de (onder)aannemers in de uitvoeringsfase.

Het bewaken van de voortgang in zowel planning als op financieel gebied met als resultaat het succesvol opleveren van de projecten.

Je draagt het pand daarna over aan de huurders, kopers en / of beheerder.

Je bent een enthousiaste kandidaat die sterk in zijn / haar schoenen staat. Je hebt doorzettingsvermogen en bent flexibel.

Gedurende het proces ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor de administratie, correspondentie en het onderhouden van de contacten met de relaties.

 • Afgeronde bouwkunde opleiding
 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie, bij voorkeur binnen het vastgoed, bouwmanagement of aannemerij
 • Communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Goede beheersing van het MS office pakket
 • conform

  De organisatie betreft een vastgoedontwikkelaar / belegger. Ze ontwikkelen al meer dan 10 jaar projecten voor de (woning)markt én voor de eigen beleggingsportefeuille.

  Dit kunnen monumentale panden zijn, een braakliggend terrein of een herbestemming van een bestaand kantoorpand. Maar ook nieuwbouwprojecten behoren tot de ontwikkel-

  portefeuille! De meeste projecten zijn in Amsterdam, maar is ook buiten de hoofdstad actief.

  Naast het realiseren van appartementen in monumentale panden ontwikkelt deze organisatie ook kantoor- en bedrijfsruimtes, winkels, horeca en bijvoorbeeld hotels.

  De diversiteit aan projecten is uitdagend en vraagt creativiteit van het team om voor elk pand of locatie de gewenste invulling te vinden.

  Door nauwe samenwerking met gerenommeerde architectenbureaus, adviseurs en bouwbedrijven wordt het ontwikkelproces zo veel als mogelijk geoptimaliseerd.

  Daarnaast hecht deze organisatie veel waarde aan het duurzaam ontwikkelen van de projecten, dit komt in het ontwerpproces direct aan bod en blijft een belangrijk aandachtspunt tot na de realisatie van een project.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier