Projectondersteuner
USG - Start People
Nuth, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Binnen Start People is werk belangrijk voor iedereen. Voor de medewerker zelf, die zich door middel van zijn werk op allerlei vlakken kan ontwikkelen.

Maar ook voor de organisatie, waaraan die desbetreffende medewerker een bijdrage levert en natuurlijk voor de samenleving als geheel.

Werk creëert een waarde voor iedereen, zeggen we bij Start People. Al sinds onze oprichting in 1977 is het onze drijfveer om mensen toegang te bieden tot de arbeidsmarkt en zo een bijdrage te leveren aan de volgende stap in hun carrière.

Onze kandidaten staan uitvoerig in ons systeem waarbij de relevante informatie aanwezig is. Wij weten waar ze vandaan komen en misschien wel belangrijker waar ze naartoe willen.

Zo kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeftes van onze kandidaten. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur.

Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

Functieomschrijving

Wil jij graag bij de grootste plattelandsgemeente van Zuid-Limburg werken? Werk jij secuur en ben je op zoek naar een mooie leerzame vakantiebaan?

Start People Heerlen is voor de gemeente Beekdaelen op zoek naar een parttime projectondersteuner.

Als projectondersteuner word je tijdens de vakantieperiode gekoppeld aan twee projecten, te weten afkoppelen riolering Klein Haasdal / Beekerbaan en viaduct Nagelbeek e.

o. van 1 juli tot 1 september. Hierbij ga je o.a. digitale tekeningen en berekeningen maken, (verkeers-) analyses uitvoeren en voorzetten voor memo's maken.

Daarnaast zul je hiervan verslaglegging doen en maak je voorzetten voor buurtconsultatie.

Functie-eisen

 • HBO werk-en denkniveau;
 • Flexibel inzetbaar en betrouwbaar;
 • Basiskennis op het gebied van openbare ruimte.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Een leuke tijdelijke parttime functie binnen de gemeente Beekdaelen nabij Heerlen. Het betreft een opdracht voor bepaalde tijd in de periode van 24 juni 2021 tot 31 augustus 2021, waarbij je uitgezonden wordt op basis van een tijdelijk dienstverband.

  Een verlenging behoort niet tot de mogelijkheden. De functie van projectondersteuner is ingeschaald in schaal 8 van de gemeente cao en kent een minimum maandsalaris van €2484 en een maximum maandsalaris van €3591 op basis van een fulltime dienstverband.

  Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld (waarvan 0,33% netto) en toegang tot een online opleidingsplatform waar tal van cursussen en trainingen voor je klaarstaan.

  Voor deze functie is een VOG niet verplicht.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier