Management consultant/ Zelfstandig recruiter
Novicum
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Functie omschrijving

Voor onze maatschap Novicum 4.0 zoeken wij een collega die als zelfstandig ondernemer & recruiter / consultant in ons team wil opgaan.

Zelfstandig maar ook met hulp van je collega's bouw je zorgvuldig en gedisciplineerd aan je zakelijke netwerk. Als Management Consultant ben je hoofdzakelijk actief met de instroom van personeel.

Ook op het gebied van doorstroom en / of uitstroom kun je een degelijke praktijk neerzetten. Ondernemen, groeien, persoonlijke ontwikkeling en bijzondere kansen voor jezelf en voor anderen creëren is binnen Novicum vanzelfsprekend.

En als zelfstandig ondernemer zoek je bewust de aansluiting van een 'groter team' om te kunnen sparren en je breder te kunnen profileren.

Na een jaar als aspirant te hebben gewerkt treed je toe tot de maatschap.

Functie eisen

Mensen in je omgeving zien je als commercieel, zorgvuldig, ondernemend en creatief. Je ziet jezelf als de spin in het web en je regisseert graag processen.

In je werk ben je gericht op de oplossing, ook als het even tegenzit. Je hebt een uitstekende opmerkingsgave en hebt een gezonde nieuwsgierigheid, je kunt uiteraard goed luisteren maar ook voorover zitten om je commerciële doel te bereiken.

Je omgeving typeert je als betrouwbaar en respectvol. Doelgericht werken is iets dat je motiveert.

Bedrijfsprofiel

Novicum heeft vanaf 1991 zorgvuldig gebouwd aan een betrouwbare en herkenbare naam als specialist op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

Onze ervaring ligt zowel binnen de profit en non-profit sector. Het Novicum-team bestaat uit negen ervaren Management Consultants.

Groot en klein genoeg om onze klanten persoonlijk en op maat van dienst te kunnen zijn. Een bundeling van ervaring, netwerken om daadkrachtig in de markt te opereren en opdrachten met kennis van zaken te behandelen.

Novicum werkt voor grote en kleine bedrijven, van producenten en groothandel tot start-ups en beursgenoteerd in diverse marktsegmenten.

De functies variëren van directie en (algemeen) management tot en met uitvoerende specialisten. De cultuur binnen Novicum laat zich het best omschrijven als open, dynamisch, direct, met respect voor elkaar in een kantooromgeving die professionaliteit uitstraalt.

De consultants zijn ondernemers, gebundeld in een maatschap; gedreven en ambitieus en gericht op de best mogelijke dienstverlening voor de klanten.

Binnen dit team is plaats voor uitbreiding. Daarom willen wij in contact komen met een Management Consultant, een 'zelfstandig ondernemer' die binnen ons team een 'eigen' praktijk opbouwt en een positie binnen onze maatschap ambieert.

Arbeidsvoorwaarden

De positie van Management Consultant is een positie vanuit 'zelfstandig ondernemerschap'. Als je hierover inhoudelijke vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Ruud van der Laan, 06 - 21 86 46 98.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier