Monteur
Boels Rental
Sittard, Nusterweg 61a, Netherlands
1 uur geleden

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mascha en ik neem je graag mee door deze vacature van monteur bij Boels in Sittard! Vind jij het interessant om tussen grote machines te klussen?

Vind jij techniek helemaal geweldig of ben jij iemand die zijn technische kennis nog meer wil verbreden? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Als monteur op onze Technische Dienst in Sittard (hier staan alle grote machines van Boels gestald) is geen dag hetzelfde.

Op deze locatie vindt er onderhoud plaats, maar ook reparaties aan divers materieel. Zo komt er op een dag een chauffeur het terrein op rijden met een telescoophoogwerker van 43 meter.

Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze machine weer zo snel mogelijk in de verhuur kan. Tijdens de controle kom je erachter dat de machine niet helemaal lekker loopt en jij weet dan ook als geen ander waar je moet gaan zoeken.

Je hebt het probleem gevonden en gerepareerd en nu kom het leuke gedeelte. Je mag de machine gaan testen. Je rijd de telescoophoogwerker naar buiten en test of hij weer omhoog gaat.

Ik kan je vertellen dat je een mooi uitzicht over Sittard hebt als je op 43 meter hoogte staat!

Als monteur kom je met verschillende machines in aanraking. Denk aan hoogwerkers, diverse grondverzetmachines, verreikers, pompen, compressoren etc.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van onderhoud, reparaties, keuringen en constructiewerk. Deze gave werkzaamheden voer je uit samen met leuke collega’s die net zoveel passie voor de techniek hebben als jij.

Het oranje team en jij

Je komt te werken op de technische dienst van Boels in Sittard. Het team bestaat uit verschillende collega’s die het sleutelen aan machines in hart en nieren hebben zitten.

Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk maar motoren en karten is ook een passie.

Klinkt gezellig toch! Als monteur pas jij binnen dit team als :

 • Je een relevante MBO opleiding hebt afgerond richting techniek (werktuigbouwkunde, elektro of voertuigentechniek) op minimaal niveau 2;
 • Je minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke rol;
 • Je goed technische schema’s en tekeningen kunt lezen;
 • Je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt;
 • Je kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan;
 • Je een hands- on mentaliteit hebt.
 • Je krijgt een heleBoels

  Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels :

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling richting Sittard
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Boelseye!

  Is deze vacature van monteur in Sittard een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief.

  Toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij. Dit kan via Whatsapp op 0641105212 of via mail : Mascha.Brouwers boels.

  nl. Hoor ik snel wat van je?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier