Opleidingscoördinator
QuaRijn
Amerongen/Doorn
4 dagen geleden

Waardevol werk doen binnen een plezierige werkomgeving. Als opleidingscoördinator ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het opleidingsplan op locatie / in de teams, en de coördinatie van de beroepspraktijkvorming.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie initieer en coördineer je in de werkomgeving de beroepspraktijkvorming en werk je aan kwalitatieve ontwikkeling en het opleidingsbeleid binnen QuaRijn.

Je adviseert en ondersteunt teammanagers en werkbegeleiders en werkt integraal. Je bent het aanspreekpunt voor stagiaires, leerlingen en medewerkers.

Daarnaast onderhoudt je het contact met diverse scholen en collega’s inzake stageplaatsen en de planning van stagiaires en leerlingen.

Werken bij QuaRijn : dit betekent het voor jou

Zeg je ouderenzorg, dan zeg je QuaRijn. Wij zijn voorloper op het gebied van zorg en bieden alle vormen van ouderenzorg, zowel intramuraal als extramuraal.

Cliënten in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede kunnen rekenen op een breed pakket aan wonen, welzijn en zorg.

Dit doen wij met zo’n 1.600 medewerkers en 600 vrijwilligers.

Wat wij nastreven? Onze slogan zegt het al : dichtbij in zorg’. Wij staan voor onze cliënten omdat ze de beste zorg verdienen.

Dit doen wij onder andere door continu te kijken waar we kunnen verbeteren en vernieuwen, maar ook door te investeren in scholing.

Want wij staan ook dicht bij jou. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen en stimuleren jouw ambities om door te groeien.

Kortom, aandacht voor de cliënt en aandacht voor jou.

In deze veelzijdige baan werk je als opleidingscoördinator op locatie de Ridderhof in Amerongen maar ook voor een deel op locatie Het Zonnehuis in Doorn.

Wie jij bent

Jouw rol kenmerkt zich in de vaardigheden m.b.t. coachen en coördineren. Je bent een professional die enthousiast en pragmatisch is ingesteld en de vertaalslag kan maken vanuit het opleidingsplan / begroting naar de teams.

Tevens heb je aantoonbare en relevante kennis over leren en ontwikkelen.

Voor deze functie heb je verder nodig :

 • Een afgeronde hbo-opleiding met aanvullende kennis op verpleging / verzorging, praktijkopleiding en didactiek is een pré;
 • Kennis van de wetgeving tav opleiden;
 • Uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
 • Initiatiefrijk en je kunt zowel zelfstandig- als in teamverband werken.
 • Wat wij jou bieden

  In de eerste plaats veel waardering voor jou. Voor deze parttimefunctie van 32uur per week ontvang je daarbovenop :

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.818,87 (functiegroep 50) volgens de cao VVT op basis van een 36-urige werkweek.
 • Dit bedrag is exclusief toeslagen;
 • Mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen;
 • Een fijne werksfeer waarin we ook doen wat we zeggen;
 • Een contract voor bepaalde tijd van een jaar;
 • Een meerkeuzesysteem aan arbeidsvoorwaarden dat je kunt inzetten voor jouw persoonlijke wensen. Wat dacht je van een fiets, laptop, pc, telefoon, sportschoolabonnement, weekendje weg of Bol.com-bonnen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier