Adviseur bereikbaarheid en verkeersmanagement
Arcadis
Amsterdam, Netherlands
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Hoe houden we Nederland mobiel, wat er ook gebeurt? Bij grote evenementen, bij extreem weer, bij groot onderhoud, bij bouw en transformatie, maar ook door in te spelen op onverwachtse ontwikkelingen zoals de impact van de anderhalvemetermaatregelen.

Als (senior) adviseur bereikbaarheid en verkeersmanagement ondersteun je onze klanten om Nederland bereikbaar te houden.

Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van verkeersplannen, voor reguliere (spits)situaties en tijdelijke situaties zoals wegwerkzaamheden, evenementen en incidenten.

Je combineert hierbij traditionele verkeerskundige kennis met de mogelijkheden die connected en cooperatieve systemen met zich meebrengen.

Als adviseur draag je eventueel zorg voor de implementatie en / of evaluatie. Vanzelfsprekend heb je oog voor nieuwe en duurzame vormen van mobiliteit en impact van gedrag en communicatie.

De adviesgroep Beleid & Smart Innovation van de divisie Infrastructuur voert tal van complexe, multidisciplinaire projecten uit op het gebied van mobiliteit.

Projecten waar wij ons mee bezig houden zijn bijvoorbeeld :

 • Verbreding snelweg A27 Houten Hooipolder : het werken aan bereikbaarheid tijdens de verbreding door invulling te geven aan het mobiliteits- en verkeersmanagement.
 • RegioRegie / RTT : borgen en optimaliseren van de bereikbaarheid van de provincie Noord-Holland door het afstemmen en coördineren van wegwerkzaamheden en verkeersmanagement binnen de grenzen van de provincie.
 • Projectteam Mobiliteit Formule 1 Gemeente Zandvoort. Toetsing van inhoudelijke plannen, verzorgen van afstemming tussen de verschillende overheidsdiensten en opstellen van het monitorings- en evaluatieplan.
 • We geven jou veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Als (senior) adviseur ben je aanspreekpunt voor de klant en stuur je het projectteam aan.

  Jij hebt een eigen visie op de rol van Smart Mobility binnen verkeer en vervoer en je vindt het leuk zelfstandig te werken aan concrete bereikbaarheidsprojecten en (deel)projecten te leiden.

  Ook het begeleiden van (junior) adviseurs in hun werkzaamheden is je op het lijf geschreven.

  Je werkt bij de klant, vanuit huis (zeker in deze Corona-situatie), onderweg of op een van onze kantoren, waarbij Amersfoort, Arnhem en Rotterdam de meest voor de hand liggen.

  Wat vragen wij?

  We zoeken een (senior) adviseur bereikbaarheid en verkeersmanagement die ondernemend, doortastend en doelgericht is. Een adviseur die weet waar mogelijkheden zitten en deze met overtuigingskracht, pragmatisme en tact oppakt, zowel richting de klant als je collega’s die je aanstuurt of waarmee je samenwerkt.

  Jouw profiel :

 • Hbo of wo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als adviseur bij voorkeur in een commerciële omgeving;
 • Ervaring met het leiden van (deel)projecten op het gebied van Verkeer, Verkeersmanagement of vergelijkbare werkzaamheden;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Flexibel rondom werktijden en locaties en je kan omgaan met een dynamische projectenomgeving.
 • Je bent goed in je vak en hebt de nodige ambitie om de grenzen van verkeersmanagement te verleggen.

  Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie Improving quality of life . Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten.

  Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Heb je vragen?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke van Herwerden, recruiter, via telefoonnummer 06 2706 0689 of via marieke.

  vanherwerden arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

  Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  We komen graag in contact met jou als je interesse hebt in deze functie. Door de huidige situatie en maatregelen rond de COVID-19-crisis voeren we kennismakingsgesprekken via de digitale media.

  Op dit moment maken we het tekenen van arbeidsovereenkomsten nog wel afhankelijk van de ontwikkelingen.

  Jeroen Galama

  jeroen.galama arcadis.com

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier