Voedingsassistent
Flexira B.V.
Amstelland
6 dagen geleden

Zoek je autonomie en flexibiliteit in je werk? Bij Zorgwerk bepaal je écht zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Met de overzichtelijke app heb je op elk moment toegang tot leuke diensten bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Als Voedingsassistent kan je o.a. aan het werk bij organisaties in Amsterdam op het terrein van V&V-huizen, met afdelingen / teams gericht op verslavingszorg.

Werken bij Zorgwerk als Voedingsassistent past bij jou als je de vereiste diplom's en / of ervaring hebt in deze functie, zelfstandig bent en beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Je hebt werkervaring als Voedingsassistent Je hebt affiniteit met V&V-huizen en verslavingszorg Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (wij vergoeden de kosten ná je eerste dienst) Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel Je bent enthousiast om bij een of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan, Goed salaris : marktconform (cao voor V&V-huizen) en wekelijks uitbetaald.

Gratis scholing : neem vanaf je eerste werkdag deel aan praktijkgerichte trainingen. Veel afwisseling : doe brede werkervaring op bij uiteenlopende opdrachtgevers Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Of niet werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor. Hippe werkgever : Zorgwerk is een innovatieve werkgever die om je geeft.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier